Examentraining volgen bij de enige bewezen effectieve examentrainer?

Herexamentraining Scheikunde

007klein

Herexamentraining Scheikunde VMBO / MAVO, HAVO en VWOBen je onverhoopt toch niet geslaagd? Geen nood! Wij geven herexamentrainingen Scheikunde voor HAVO en VWO. Allemaal in één dag, zodat je ook nog voldoende tijd overhoudt om zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.
 

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Aan de slag met het gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining lopen we alle stof van het vak Scheikunde nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen.

Data

De ééndaagse herexamentrainingen Scheikunde VMBO, HAVO en VWO worden gegeven op twee dagen. Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we herexamentraining Scheikunde geven op jouw niveau:

Herexamentraining scheikunde HAVO

Herexamentraining scheikunde VWOHeb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!