Examentraining volgen bij de enige bewezen effectieve examentrainer?

examentraining

eindexamentrainingEindexamentrainingen door de Nationale Examentraining op VMBO TL / GL, VMBO KB en VMBO BB niveau.

De examentrainingen vinden plaats in Amersfoort, Amsterdam, Breukelen, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Leiden en Utrecht voor de vakken Nederlands, Engels, Biologie, Aardrijkskunde, Wiskunde, Economie, NaSk 1 (Natuurkunde), NaSk 2 (Scheikunde) en Geschiedenis.

Onze eindexamentraining

Natuurlijk wil je jouw eindexamenjaar met een diploma afsluiten. Daar helpen we je bij! Onze eindexamentrainingen zorgen ervoor dat je goed voorbereid en met zelfvertrouwen je examen in gaat.

Herhaling en oefening
Tijdens onze examentraining beginnen we altijd met een vraag aan jou; wat vind je moeilijk? Op die manier kunnen we daar tijdens de training rekening mee houden. Natuurlijk nemen we de belangrijkste stof van het vak nog een keer met je door, oefenen we veel en kun je tijdens de hele training al je vragen stellen aan onze enthousiaste trainers.

Veel persoonlijke aandacht
Niet iedereen heeft hetzelfde probleem met een vak. De één is goed in kansberekening, de ander snapt daar niets van. Iedere leerling heeft weer net een ander probleem met een vak. Daarom zorgen we voor kleine groepen. Daardoor kunnen we veel persoonlijke aandacht geven en kun jij rustig al jouw vragen stellen. Zo zijn er altijd voldoende trainers waar je je vragen aan kunt stellen of waar je wat extra uitleg van kunt krijgen.

De beste trainers
Onze examentrainers zijn enthousiast, inspirerend en ervaren. Ze zijn (bijna) klaar met de lerarenopleiding, staan voor de klas, zitten in het laatste jaar van hun studie of zijn afgestudeerde academici. Ze hebben allemaal ervaring met lesgeven en zijn perfect op de hoogte van de examenstof.

Goed lesmateriaal
Dit alles doen we aan de hand van het lesmateriaal dat ieder jaar herzien en getoetst door mensen uit het vakgebied. Ons materiaal voldoet niet alleen aan alle exameneisen, maar bevat ook veel stappenplannen en tips & trucs. Op die manier krijg je beter inzicht in hoe een vraag in elkaar zit, de vraag begrijpen en hoe je die het makkelijkst kunt beantwoorden.
En na de training mag je het lesmateriaal gewoon mee naar huis nemen, zodat je thuis alles nog kunt nalezen en nog extra kunt oefenen als je dat wilt. Het maakt niet uit welke boeken je gebruikt op school; wij werken met de beste materialen voor de beste voorbereiding.

Meer dan 5000 deelnemers per jaar
Inmiddels hebben we al meer dan 40.000 leerlingen geholpen met het behalen van hun examen, waar we heel blij mee zijn. Ook dit schooljaar hopen we weer veel leerlingen te helpen om de vlag uit te hangen.

Lara (18) wil na haar examen Rechten gaan studeren, waar weet ze nog niet. Ze twijfelt tussen Utrecht en Leiden, maar voor het zo ver is moet ze een lastig vak halen: geschiedenis.

examentraining ervaring laraWaarom volg je een examentraining?
‘Ik volg een examentraining omdat ik dan een beter overzicht krijg van de stof. Ook denk ik dat ik me zo iets beter ga voelen over het vak.’

Wat heb je geleerd tijdens de training?
‘Hoe je antwoord moet geven op vragen. Ik vond het moeilijk om informatie uit een bron te halen bijvoorbeeld, maar de docent gaf me duidelijke handvatten. Daardoor begrijp ik nu beter hoe ik een vraag moet beantwoorden.’

Tussendoor geeft Lara nog een goede tip voor examensnacks. ‘Neem tijdens het maken van een examen geen zoete dingen, daar word je alleen maar misselijk van. Ga voor iets gezonds, groente ofzo of een appel.’

Over de examencursussen van de Nationale Examentraining

– Tekst gaat verder onder afbeelding –
examencursus

Examentrainingen voor MAVO, VMBO GL/TL, VMBO KB én VMBO BB

We organiseren naast de examentrainingen voor MAVO, VMBO GL/GT ook  examentrainingen  voor VMBO KB en VMBO BB. Deze trainingen zijn wat korter dan de GL/TL trainingen. Voor deze niveaus hebben we een aparte poule aan speciaal opgeleide vmbo-examentrainers. Lees hier meer over de examentrainingen voor VMBO KB en lees hier meer over de examentrainingen voor VMBO BB.

Onze VMBO trainers

Onze VMBO examentrainers zijn gespecialiseerd in dit niveau. Dat betekent dat ze al ervaring hebben met het lesgeven aan VMBO-leerlingen. Ook zijn onze trainers jong en enthousiast en snappen ze daarom beter wat jij nodig hebt.

Een examenjaar is al stressvol genoeg. Daarom is het fijn als jij met een zeker gevoel de examens in kunt gaan. Dat bereik je met de examencursussen van de Nationale Examentraining. Door een combinatie van enthousiaste trainers, kleine groepen, goed lesmateriaal, herhalen, oefenen en handige tips en trucs zorgen wij ervoor dat jij met een zelfverzekerd gevoel je examen in kan gaan!

Reacties

“Ik vond de examentraining erg fijn. Je krijgt alle belangrijke informatie en je kunt genoeg oefenen. Ook de docenten zijn goed, heb veel aan ze gehad.”
– Zienat volgde een eindexamentraining scheikunde

“Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en de docent moedigt ons zelfs aan om dat te doen! Het scheelt ook dat de groep klein is, daardoor heeft de docent aandacht voor iedereen.”

– Claartje volgde een eindexamentraining economie.

Lees hier meer reacties van deelnemers aan de Nationale Examentraining!

Examencursussen per niveau

Klik hieronder om te zien welke examencursussen we geven op jouw niveau:

Examencursussen VMBO TL / GL

Examencursussen VMBO KB

Examencursussen VMBO BB

Heb je een vraag over onze eindexamentraining? Neem dan even contact met ons op!

Meer info?

Kijk even bij onze Veelgestelde vragen, mail naar info@examentraining.nl of vul het contactformulier even in.