Herexamentraining Biologie

020vierkant

Herexamentraining Biologie VMBO / MAVO, HAVO en VWO

 

Ben je onverhoopt toch niet geslaagd? Geen nood! Wij geven herexamentrainingen Biologie voor VMBO / MAVO, HAVO en VWO. Allemaal in één dag, zodat je ook nog voldoende tijd overhoudt om zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.

 

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Data

De ééndaagse herexamentrainingen Biologie VMBO, HAVO en VWO worden gegeven op twee dagen. Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we herexamentraining Biologie geven op jouw niveau:

Herexamentraining biologie VMBO / MAVO

Herexamentraining biologie HAVO

Herexamentraining biologie VWO

Aan de slag met het gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining lopen we alle stof van het vak Biologie nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen.

Ook geven we je wat tips en trucs met betrekking tot verschillende soorten examenvragen die je kunt krijgen. De typen vragen leren kennen en hiermee bekend raken, helpt je om de vragen beter te kunnen begrijpen en te beantwoorden. Door deze combinatie krijg je meer vertrouwen en kunde in het maken van het biologie herexamen.

 
Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!