Examentraining volgen bij de enige bewezen effectieve examentrainer?

Examentraining NaSk 1

Examentraining nask 1De eindexamentraining NaSk 1 geven we op VMBO / MAVO niveau.

 

Inhoud examentraining NaSk 1

In de examentraining NaSk 1 VMBO / MAVO wordt alle stof herhaald die je voor het eindexamen moet kennen. Dit doen we door ten eerste aan jou te vragen waar je moeite mee hebt, zodat we daar gedurende de training rekening mee kunnen houden. Daarnaast oefenen we natuurlijk ook veel met opgaven en kun je gedurende de gehele training al je vragen stellen. Ook wordt gericht geoefend om examenvragen beter te snappen en te kunnen beantwoorden. Door deze combinatie krijg je meer vertrouwen en kunde in het maken van het NaSk 1 examen.

Tips en trucs
Naast het gedeelte dat zich specifiek richt op de kennis en vaardigheden die je moet hebben voor het eindexamen NaSk 1, richten we ons ook op algemene tips en trucs die je helpen bij het begrijpen en goed beantwoorden van examenvragen. Je krijgt van ons handige stappenplannen die je steeds kunt toepassen op de verschillende vragen. Op die manier helpt deze training je niet alleen met het examen NaSk 1, maar leer je ook vaardigheden die je bij andere eindexamens kunt toepassen.

Tijd voor jouw vragen
Omdat niet iedereen hetzelfde probleem heeft met het vak, zorgen we ervoor dat we genoeg tijd hebben voor jouw individuele vragen. Doordat de groepen altijd klein zijn (maximaal 5 leerlingen per trainer) heb je alle ruimte om je vragen te stellen en kunnen we je verder helpen met de onderdelen die je lastig vindt.

De training bestaat uit verschillende blokken. De tijdsduur van ieder blok is afhankelijk van het onderwerp, je hebt meerdere keren een pauze tussendoor.

 

Schrijf je in:

Inschrijven NaSk 1

 

Programma examencursus NaSk 1 VMBO / MAVO

Blok 1 Start en kennismaking
Blok 2 Vaardigheden, Materie, Geluid
Blok 3 Kracht beweging, Veiligheid, Constructies
Blok 4 Veiligheid in het verkeer, Elektriciteit
Blok 5 Verbranden & Verwarmen
Blok 6 Proefexamen maken
Blok 7 Bespreken proefexamen en Vragenronde
Blok 8 Evaluatie en afsluiting

 

Trainingen NaSk 1

 

In de examentraining NaSk1 VMBO / MAVO wordt alle stof herhaald die je voor het eindexamen moet kennen. Dat doen we door ten eerste aan jou te vragen waar je moeite mee hebt, zodat we daar gedurende de training rekening mee kunnen houden. Natuurlijk oefenen we ook veel met opgaven en kun je gedurende de gehele training al je vragen stellen. Daarnaast wordt gericht geoefend om examenvragen beter te snappen en te kunnen beantwoorden.

Herhalen van de examenstof en oefenen
Tijdens de training krijg je in blokken eerst een bondige uitleg van de stof die je moet kennen voor het examen. Na de uitleg ga je examenvragen maken en krijg je van de trainer en zijn hulptrainers individuele aandacht bij het maken van de vragen, zodat iedereen zijn vragen kan stellen en hulp krijgt indien nodig.

Gedurende het maken van de vragen proberen we je te leren om op zelfstandige wijze de vragen te beantwoorden en zo vertrouwd te raken met het maken van examenvragen.

Tips en trucs
We focussen niet alleen op de stof, maar ook op hoe je een examenvraag moet beantwoorden. Om dat makkelijker voor je te maken, geven we je een aantal tips en trucs die je daarbij helpen.

We zorgen goed voor je
Uiteraard zorgen we deze dag goed voor je. Er zijn ontspannende pauzes, er is genoeg eten en drinken en het lesmateriaal is meteen een goed overzicht van de stof, zodat je er thuis ook nog eens naar kunt kijken.

De training bestaat uit verschillende blokken. De tijdsduur van ieder blok is afhankelijk van het onderwerp, je hebt meerdere keren een pauze tussendoor.

Een voorbeeld van het trainingsprogramma voor NaSk 1 ziet er als volgt uit:

Blok 1 Start en kennismaking
Blok 2 Vaardigheden, Materie, Geluid
Blok 3 Kracht beweging, Veiligheid, Constructies
Blok 4 Veiligheid in het verkeer, Elektriciteit
Blok 5 Verbranden & Verwarmen
Blok 6 Proefexamen maken
Blok 7 Bespreken proefexamen en Vragenronde
Blok 8 Evaluatie en afsluiting