Examentraining volgen bij de enige bewezen effectieve examentrainer?

Examentraining NaSk 1

Examentraining nask 1Een eindexamentraining NaSk 1 wordt gegeven op VMBO / MAVO niveau.

 

Inhoud examentraining NaSk 1

In een examentraining NaSk 1 VMBO / MAVO wordt alle stof herhaald die je voor het eindexamen moet kennen. Er wordt veel geoefend met opgaven en kun je tijdens de gehele training kan je al je vragen stellen. Ook wordt gericht geoefend om examenvragen beter te snappen en te kunnen beantwoorden. Door deze combinatie krijg je meer vertrouwen en kunde in het maken van het NaSk 1 examen.

Tips en trucs
Naast het gedeelte dat zich specifiek richt op de kennis en vaardigheden die je moet hebben voor het eindexamen NaSk 1, wordt er ook aandacht besteed aan algemene tips en trucs die je helpen bij het begrijpen en goed beantwoorden van examenvragen. Je krijgt regelmatig handige stappenplannen die je steeds kunt toepassen op de verschillende vragen. Op die manier helpt een training je niet alleen met het examen NaSk 1, maar leer je ook vaardigheden die je bij andere eindexamens kunt toepassen.

Tijd voor jouw vragen
Omdat niet iedereen hetzelfde probleem heeft met het vak, wordt bij een examentraining ook tijd ingedeeld voor jouw individuele vragen. Er wordt vaak in kleine groepen gewerkt, zodat je alle ruimte hebt om je vragen te stellen en om je te kunnen helpen met de onderdelen die je lastig vindt.

De training bestaat meestal uit verschillende blokken. De tijdsduur van ieder blok is afhankelijk van het onderwerp, je hebt meerdere keren een pauze tussendoor.

Examentraining NaSk1 VMBO

Tijdens een VMBO examentraining worden de onderdelen behandeld die je moet leren voor je examen, zoals materialen en stofeigenschappen herkennen en toepassen, elektrische schakelingen ontwerpen en analyseren, rekenvaardigheden en natuurkundige grootheden hanteren, berekeningen uitvoeren en redeneringen opzetten. Aan het eind van de training heb je zo alle stof behandeld, veel vragen gemaakt en begrepen en kan je met vertrouwen het examen tegemoet zien.

Samenwerking

De Nationale Examentraining werkt samen met kennispartner Lyceo. Lyceo werkt net als de Nationale Examentraining met eigen lesmateriaal en methodes en biedt twee- en driedaagse examentrainingen voor VMBO, HAVO en VWO die bewezen effectief zijn. Voor twee- en driedaagse trainingen NaSk1 verwijzen we je daarom graag naar Lyceo. De trainingen worden in het hele land gegeven dus er is altijd wel een vestiging in de buurt!

Schrijf je in:

NaSk1 VMBO