Examentraining VMBO kader

Examentraining vmbo kaderExamentraining VMBO kader helpt examenleerlingen van VMBO KB bij hun voorbereiding op het examen.

Tijdens de examencursus wordt de belangrijkste examenstof stap voor stap herhaald in blokken waarin je uitleg krijgt. Daarna oefen je per blok onder persoonlijke begeleiding met de examenstof, krijg je strategische tips & trucs en kun je onze ervaren trainers al jouw vragen stellen. Onze trainers zijn speciaal geselecteerd voor het geven van VMBO kader examentraining.

 

Alle VMBO kader examentrainingen

 

De voordelen van de Nationale Examentraining

* 96% van de deelnemers is tevreden
* Jonge en enthousiaste trainers
* Veel persoonlijke aandacht door kleine groepen
* Handig lesmateriaal dat je mee naar huis mag nemen

Wil je meer weten over waarom onze trainingen werken? Kijk dan snel even bij Over ons!

 

Onze VMBO kader trainers

Onze VMBO kader examentrainers zijn gespecialiseerd in dit niveau. Dat betekent dat ze al ervaring hebben met het lesgeven aan VMBO kader-leerlingen. Ook zijn onze trainers jong en enthousiast en snappen ze daarom beter wat jij nodig hebt.

 

Trainingsdata en vakken

Voor VMBO Kaderberoepsgerichte leerweg organiseren we examentrainingen voor de vakken Engels, Nederlands en wiskunde. Voor VMBO KB organiseren wij alleen eendaagse examentrainingen. Klik op de button hieronder om alle data te zien waarop een examentraining VMBO KB wordt gegeven:

Bekijk alle trainingen

 

Tijden en kosten

De examentraining voor VMBO KB is van 09:00 tot 15:00.
Een ééndaagse examentraining VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg kost €99,-.

Wat moet je zelf meenemen?
In de bevestigingsmail die je direct na je inschrijving ontvangt, staat welke spullen je moet meenemen naar de training. Je kunt ervan uitgaan dat je op deze dag dezelfde spullen nodig hebt voor het vak als op school, zoals bijvoorbeeld een grafische rekenmachine of een woordenboek.

 

Locaties

Wij organiseren examentrainingen VMBO KB in heel Nederland. Onze locaties zijn goed bereikbaar. Voor meer informatie kun je even kijken op onze locatiepagina.

 

 

Schrijf je in!

inschrijven