Examentraining ervaring van Janneke

Janneke deed staatsexamen. Dat houdt in dat je buiten de middelbare school om een vak afrondt. Bij de eerste toetsing word je mondeling overhoord, bij de laatste zit je net als andere eindexamenkandidaten in een gymzaal gebogen over een blaadje van het CITO.

Janneke volgt een examentraining economie op vwo-niveau. Ze vindt het een leuk vak en dat blijkt ook uit de studie die ze hierna wil gaan volgen: Economie aan Tilburg University.


Wat heb je geleerd tijdens de examentraining?

‘Ik heb geleerd hoe je een vraag moet beantwoorden en hoe je de beperkte tijd die je hebt tijdens een examen efficiënt kan gebruiken. Ik weet nu hoe je snel een goed antwoord kunt geven.’

ervaring examentraining janneke

Voel je je beter voorbereid?
Ze maakte zich een beetje zorgen om het eindexamen, maar na vandaag zijn de meeste zenuwslopende prikkels uit haar hoofd verdwenen. Ook omdat ze ontzettend gemotiveerd is om de volgende stap te zetten. ‘Dat je kan gaan studeren. Op kamers in een studentenhuis in een andere stad. Dat lijkt me ontzettend leuk!’

Ook een examentraining volgen? We geven tot 1 december 10% korting! Vul de kortingscode ‘vroegevogel10’ in om de korting te ontvangen. Hier vind je alle examentrainingen.