Examentrainer

examentrainer

Examentrainers van de Nationale Examentraining

Ons grootste goed zijn onze trainers. Als examentrainer bij de Nationale Examentraining is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de lesstof, enthousiast bent over wat je doet en bovendien goed kunt uitleggen.

 

Examentrainer worden

Wil je aan de slag als examentrainer, klik dan hieronder voor meer informatie.
 
ik wil examentrainer worden

 

Examentrainers voor scholen

Wilt u graag dat wij met onze trainers naar uw school komen? Dat kan! Al vanaf €71,- per leerling komen we naar uw school om uw leerlingen nét dat extra duwtje in de rug te geven voor hun eindexamen.

Wij geven eindexamentrainingen op VMBO TL / GL, KB en BB-niveau in vrijwel alle vakken. Van de leerlingen die bij ons een training hebben gevolgd geeft 96% aan door de training goed voorbereid te zijn op hun eindexamen. Dat kan doordat wij een eisen stellen aan onze trainers.

 

Onze VMBO kader trainers

Onze VMBO-examentrainers zijn gespecialiseerd in dit niveau. Dat betekent dat ze al ervaring hebben met het lesgeven aan VMBO-leerlingen. Ook zijn onze trainers jong en enthousiast en snappen ze daarom beter wat jij nodig hebt.

 
Persoonlijke en individuele aandacht
Niet iedereen heeft hetzelfde probleem met een vak. Daarom garanderen we bij een examentraining op uw school dat we altijd werken met kleine groepen. Op die manier worden de leerlingen goed begeleid en kunnen ze met een gerust hart hun vragen stellen.

 
Prijs en info
Al vanaf €71,- per leerling komen we met onze ervaren trainers naar uw school! We vertellen u graag vrijblijvend meer over wat er mogelijk is op uw school. U kunt daarvoor altijd even mailen naarinfo@examentraining.nl of bellen naar 088 392 6367.