Examencursussen

Examencursussen door de Nationale Examentraining op VMBO Theoretische leerweg, VMBO Kader en VMBO Basis.

De examencursussen vinden plaats in Amersfoort, Amsterdam, Breukelen, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Leiden en Utrecht voor de vakken Nederlands, Engels, Biologie, Aardrijkskunde, Wiskunde, Economie, NaSk 1 (Natuurkunde), NaSk 2 (Scheikunde) en Geschiedenis.

 
Examentrainingen per niveau
Hieronder kunt je precies zien welke eindexamentrainingen we wanneer geven op jouw niveau:

VMBO TL / GL

VMBO KB

VMBO BB

 

Onze examencursussen

Natuurlijk wil je jouw eindexamenjaar met een diploma afsluiten. Daar helpen we je bij! Onze examentrainingen zorgen ervoor dat je goed voorbereid en met zelfvertrouwen je examen in gaat.
 

Herhaling en oefening
Tijdens onze eindexamentraining beginnen we altijd met een vraag aan jou; waar vind je moeilijk? Op die manier kunnen we daar tijdens de training rekening mee houden. Natuurlijk nemen we de belangrijkste stof van het vak nog een keer met je door, oefenen we veel en kun je tijdens de hele training al je vragen stellen aan onze enthousiaste trainers.

 
“Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en de docent moedigt ons zelfs aan om dat te doen! Het scheelt ook dat de groep klein is, daardoor heeft de docent aandacht voor iedereen.” – Claartje volgde een eindexamentraining economie.
 

Veel persoonlijke aandacht
De één is goed in kansberekening, de andere helemaal niet. Iedere leerling heeft weer net een ander probleem met een vak. Daarom werken we altijd in kleine groepen. Op die manier we veel persoonlijke aandacht geven en kun jij rustig al jouw vragen stellen.

 

Onze VMBO trainers

Onze VMBO examentrainers zijn gespecialiseerd in dit niveau. Dat betekent dat ze al ervaring hebben met het lesgeven aan VMBO-leerlingen. Ook zijn onze trainers jong en enthousiast en snappen ze daarom beter wat jij nodig hebt.

 
Goed lesmateriaal
Dit alles doen we aan de hand van het lesmateriaal dat ieder jaar herzien en getoetst door mensen uit het vakgebied. Ons materiaal voldoet niet alleen aan alle exameneisen, maar bevat ook veel stappenplannen en tips & trucs. Op die manier krijg je beter inzicht in hoe een vraag in elkaar zit en hoe je die het makkelijkst kunt beantwoorden.
En na de training mag je het lesmateriaal gewoon mee naar huis nemen, zodat je thuis alles nog kunt nalezen en nog extra kunt oefenen als je dat wilt.

 

Contact
Heb je een vraag over onze examencursus? Neem dan even contact met ons op!