Examencursus

Examencursus door de Nationale Examentraining op VMBO TL / GL, KB en BB niveau.

De examencursussen worden gegeven in Amersfoort, Amsterdam, Breukelen, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Leiden en Utrecht voor de vakken Nederlands, Engels, Biologie, Aardrijkskunde, Wiskunde, Economie, NaSk 1 (Natuurkunde), NaSk 2 (Scheikunde) en Geschiedenis.

 

Bekijk alle examencursussen:

VMBO TL / GL VMBO kader VMBO basisEen examenjaar is al stressvol genoeg. Daarom is het fijn als jij met een zeker gevoel de examens in kunt gaan. Dat bereik je met de examencursussen van de Nationale Examentraining. Door een combinatie van enthousiaste trainers, kleine groepen, goed lesmateriaal, herhalen, oefenen en handige tips en trucs zorgen wij ervoor dat jij met een zelfverzekerd gevoel je examen in kan gaan!


Over de examencursussen van de Nationale Examentraining– Tekst gaat verder onder afbeelding –
examencursus

Veel persoonlijke aandacht

Niet iedereen heeft hetzelfde probleem met een vak. Daarom werken we altijd met kleine groepen. Zo zijn er altijd voldoende trainers waar je je vragen aan kunt stellen of waar je wat extra uitleg van kunt krijgen.

 

Eéndaagse examentrainingen in nagenoeg alle vakken

Wij geven ééndaagse examentrainingen voor VMBO-gt, VMBO-kader, VMBO-basis / MAVO, in nagenoeg alle vakken.

 

Jonge en enthousiaste trainers

Onze VMBO examentrainers zijn gespecialiseerd in dit niveau. Dat betekent dat ze al ervaring hebben met het lesgeven aan VMBO-leerlingen. Ook zijn onze trainers jong en enthousiast en snappen ze daarom beter wat jij nodig hebt.

 

Goed lesmateriaal

Ons lesmateriaal wordt ieder jaar gemaakt en getoetst door mensen uit het vakgebied. Het voldoet aan alle exameneisen en bevat ook veel stappenplannen en tips & trucs. Op die manier leer je hoe je een vraag sneller en makkelijker kunt begrijpen en leer je hoe je een goed antwoord kunt opschrijven. Het lesmateriaal mag je na de training mee naar huis nemen. Dan kun je thuis alles nog eens bekijken en extra oefenen als je dat fijn vindt. Het maakt niet uit welke boeken je gebruikt op school; wij werken met de beste materialen voor de beste voorbereiding.

 

Meer dan 5000 deelnemers per jaar

Inmiddels hebben we al meer dan 40.000 leerlingen geholpen met het behalen van hun examen, waar we heel blij mee zijn. Ook dit schooljaar hopen we weer veel leerlingen te helpen om de vlag uit te hangen.

 

Examentrainingen voor VMBO GL/TL, VMBO KB én VMBO BB

We organiseren naast de examentrainingen voor VMBO GL/GT ook examentrainingen voor VMBO KB en VMBO BB. Deze trainingen zijn wat korter dan de GL/TL trainingen. Voor deze niveaus hebben we een aparte poule aan speciaal opgeleide vmbo-examentrainers. Lees hier meer over de examentrainingen voor VMBO KB en lees hier meer over de examentrainingen voor VMBO BB.

 

Reacties

“Ik vond de examentraining erg fijn. Je krijgt alle belangrijke informatie en je kunt genoeg oefenen. Ook de docenten zijn goed, heb veel aan ze gehad.”
– Zienat, Examentraining Scheikunde

Lees hier meer reacties van deelnemers aan de Nationale Examentraining!


Examencursussen per niveau

Klik hieronder om te zien welke examencursussen we geven op jouw niveau:

Examencursussen VMBO TL / GL

Examencursussen VMBO KB

Examencursussen VMBO BB

Heb je een vraag? Neem dan even contact met ons op!

 

Meer info?

Kijk even bij onze Veelgestelde vragen, mail naar info@examentraining.nl of vul het contactformulier even in.