Reacties

Hieronder zie je wat leerlingen die onze examentrainingen volgden daarvan vonden:

 

Lees hier nog meer reacties:

“Ik vond het een goede training, zonder deze training was ik nooit geslaagd!”

Sofie – Examentraining Scheikunde en Natuurkunde

 

“Ik ben heel blij met de examentraining. Ik ging met meer vertrouwen en kennis mijn examen in. Verder heb ik er ook een leuke vriendengroep aan overgehouden. Bedankt!”

Merle – Examentraining Economie

 

“Ik haalde voor Engels altijd een 4 en nu heb ik voor het eerst in mijn leven een 6,2 gehaald. Iets wat ik nooit had durven dromen! Heel erg bedankt!!”

Betül – Examentraining Engels

 

“Door deze Examentraining ben ik met gemiddeld een 8 voor natuurkunde geslaagd! Erg bedankt voor alles!”

Beatrice – Examentraining NaSk 1

 

“Ik heb er veel aan gehad en heb de tips die ik tijdens de examentraining heb ontvangen goed kunnen toepassen op het Centraal Examen.”

Pim – Examentraining Wiskunde

 

“Ik vond de examentrainingen erg fijn. Alle belangrijke informatie krijg je in één dag en je kunt genoeg oefenen. Ook de docenten zijn goed, heb veel aan ze gehad.”

Zienat – Examentraining Scheikunde

 

“Ik vond de examentraining echt top! Ik heb er echt veel geleerd en het gaf me ook veel zelfvertrouwen voor het examen.”

Edine – Examentraining NaSk 2

 

“Ik heb heel veel opgestoken van de examentrainingen aardrijkskunde en geschiedenis. Ik heb nog nooit zo’n hoog cijfer voor geschiedenis gehaald en ik had ook niet verwacht dit cijfer voor aardrijkskunde te halen, dus het heeft zeker geholpen.”

Renske – Examentraining Geschiedenis en Aardrijkskunde

018kleinbalk
“Ik ben super blij dat ik de examencursus heb gevolgd, ook al was het een lange dag ik heb er super veel van geleerd en op een andere manier leren denken. Ik heb nooit goed les gehad in economie, maar dit hielp enorm! Ik ging veel zelfverzekerder mijn laatste eindexamen economie in. Tot mijn grote verbazing bleek economie uiteindelijk mijn hoogste cijfer van al mijn eindexamens te zijn! Ik was zo blij!!”

Anne- Examentraining Economie

 

“Mijn ervaring met jullie was TOP, wat ik op één dag bij jullie heb geleerd aan Wiskunde heb ik op school in een heel jaar niet geleerd. Ik kan de examencursus dan ook iedereen aanraden. Ik stond een 6 voor wiskunde schoolonderzoek maar heb met mijn examen een prachtige 8.2 gescoord. Met als eindresultaat een 7 als eindcijfer voor wiskunde, dit is echt een cijfer waar ik de laatste paar jaar alleen maar van kon dromen. Ga zo door!”

Bas – Examentraining Wiskunde

 

“Ik heb in 1 dag veel meer geleerd dan dat ik in een heel jaar heb geleerd. De uitleg, de hulp, de tips, alles heeft er die dag voor gezorgd dat ik twee punten hoger ben geëindigd en hierdoor de geschiedenis prijs (hoogste gemiddelde van de klas) heb gewonnen.”

Marije – Examentraining Economie

 

“Na vorig jaar met een her gezakt te zijn zonder examentraining was ik dit jaar erg benieuwd of het mét examentraining wel zou lukken. En het is gelukt! Dankzij jullie heb ik na vijf jaar eindelijk mijn VMBO diploma! Heel erg bedankt voor de leerzame en gezellig dag.”

Mijntje – Examentraining Nederlands VMBO

 

“Mijn leraren, mijn moeder, mijn conrector, mijn conciërge, ze hebben mij allemaal verteld dat het waarschijnlijk niet gaat lukken te slagen. Ik had de hoop al bijna opgegeven, totdat ik op jullie website terecht kwam. En het was het geld dubbel en dwars waard! De lerares Maatschappijwetenschappen stond paf en mijn geschiedenisleraar sprak zelfs over een wonder. Door ontzettend goede hulp, vriendelijke, maar vooral gemotiveerde trainers bij de Nationale Examentraining ben ik geslaagd. Zonder jullie had ik hier nooit gezeten, ik raad het iedereen aan.”

Joana – Examentraining Geschiedenis

 

“Biologie was mijn slechtste vak met een onvoldoende gemiddeld. Door deze examentraining heb ik een 6,7 gehaald voor mijn examen en ben ik geslaagd. Bedankt voor de leerzame biologie training!”

Lukas – Examentraining Biologie