Over ons

Een examenjaar is al stressvol genoeg. Daarom is het fijn als jij met een zeker gevoel de examens in kunt gaan. Dat bereik je met de examentrainingen van de Nationale Examentraining. Door een combinatie van goede trainers, individuele aandacht, goed lesmateriaal, herhalen, oefenen en handige tips en trucs zorgen wij ervoor dat jij met een zelfverzekerd gevoel je examen in kan gaan!


Examentraining voor VMBO TL/GL, KB en BB

We geven ééndaagse examentrainingen voor VMBO TL/GL, KB en BB in nagenoeg alle vakken. Onze trainingen zijn speciaal toegespitst op VMBO-niveau, met een speciaal ontwikkeld VMBO-programma, de beste trainers en veel persoonlijke aandacht. Hieronder lees je meer over onze examentrainingen.

 

Veel persoonlijke aandacht

Niet iedereen heeft hetzelfde probleem met een vak. Daarom werken we met kleine groepen. Zo zijn er altijd voldoende trainers waar je je vragen aan kunt stellen of waar je wat extra uitleg van kunt krijgen.

 

Examentrainingen VMBO / MAVO in nagenoeg alle vakken

Wij geven ééndaagse examentrainingen voor VMBO-gl, VMBO-tl, VMBO-kader, VMBO-basis / en MAVO-niveau in nagenoeg alle vakken.
Voor HAVO en VWO werken we samen met kennispartner Lyceo.  Voor twee- en driedaagse trainingen verwijzen we je daarom voor elk vak op HAVO- of VWO-niveau graag naar Lyceo.

 

Bekijk alle examentrainingen:

VMBO TL/GL VMBO KB VMBO BB

 

De beste trainers

Onze trainers zijn enthousiast en speciaal geselecteerd voor de vmbo-doelgroep. Ze zijn allemaal perfect op de hoogte van de examenstof en weten ook hoe ze iets op verschillende manieren kunnen uitleggen zodat jij het begrijpt. Ze snappen dat leren niet alleen gaat om stampen, maar ook om motiveren en stimuleren. Kortom: ze weten niet alleen wát ze je moeten uitleggen, maar vooral ook hoé. En ze zijn ook nog eens ontzettend enthousiast.

 

Het trainingsprogramma

Ons programma houdt rekening met jouw wensen. Door onze kleine groepen krijgt iedereen veel persoonlijke aandacht en we zorgen ervoor dat er genoeg afwisseling in het programma zit. Je zit dus niet uren aan één stuk te luisteren, je gaat ook zelf aan de slag met de stof, maakt oefenexamenvragen en krijgt natuurlijk voldoende pauzes. Ons lesmateriaal wordt ieder jaar getoetst door mensen uit het vakgebied.

 

Meer dan 5000 deelnemers per jaar

Inmiddels hebben we al meer dan 45.000 leerlingen geholpen met het behalen van hun examen, waar we heel blij mee zijn. Ook dit schooljaar hopen we weer veel leerlingen te helpen om de vlag uit te hangen.

 

Examentrainingen voor VMBO GL/TL, VMBO KB én VMBO BB

We organiseren naast de examentrainingen voor VMBO GL/GT ook examentrainingen voor VMBO KB en VMBO BB. Deze trainingen zijn wat korter dan de GL/TL trainingen. Voor deze niveaus hebben we een aparte poule aan speciaal opgeleide vmbo-examentrainers. Lees hier meer over de examentrainingen voor VMBO KB en lees hier meer over de examentrainingen voor VMBO BB.

 

Reacties

“Ik vond de examentraining erg fijn. Je krijgt alle belangrijke informatie en je kunt genoeg oefenen. Ook de docenten zijn goed, heb veel aan ze gehad.”
– Zienat, Examentraining Scheikunde VMBO

Lees hier meer reacties van deelnemers aan de Nationale Examentraining!

 

Meer info?

Kijk even bij onze Veelgestelde vragen, mail naar info@examentraining.nl of vul het contactformulier even in.

 

Bekijk alle VMBO-trainingen:

VMBO TL/GL VMBO KB VMBO BB

Examentraining over ons