Oefenmateriaal examentrainingen

Oefenmateriaal examentrainingen De Nationale Examentraining ontwikkelt hoogwaardig lesmateriaal voor VMBO TL/GL, KB en BB dat ieder jaar herzien en getoetst wordt door mensen uit het vakgebied. Ons materiaal voldoet aan alle eisen en bevat ook nog eens samenvattingen, stappenplannen en tips & trucs. Wij werken altijd met de beste materialen voor de beste voorbereiding.

Oefenmateriaal voor tijdens de examentrainingen, maar ook om thuis te oefenen en verdiepen
Het oefenmateriaal wordt gebruikt tijdens onze examentrainingen, maar is ook handig als je geen training hebt gevolgd of gaat volgen.
Ons lesmateriaal is namelijk goed te gebruiken om mee te oefenen en om wat extra uitleg op te zoeken. Zo kun je je thuis voorbereiden op de examens. Als je een examentraining bij ons hebt gevolgd krijg je het trainingsboek altijd mee naar huis. Je kunt dan thuis de onderdelen die je lastiger vond nog een keer doornemen en wat extra opgaven maken indien gewenst.

 

Lesmateriaal VMBO van het vorige schooljaar (2016-2017) per vak:

VMBO 

 

Opmerkingen of tips voor ons oefenmateriaal
Heb je opmerkingen of tips voor ons over het oefenmateriaal? Laat dat ons dan even weten door een mailtje te sturen naar info@examentraining.nl.