Examentraining volgen bij de enige bewezen effectieve examentrainer?

Oefenexamens Aardrijkskunde

Doe jij dit jaar VMBO examen voor het vak aardrijkskunde? Dan moet je weten wat voor soorten regen er bestaan, wat de voor- en nadelen zijn van stuwdammen en wat het verschil is tussen een hutong en een hukou. Ook leer je hoe je voorkomt dat je geraakt wordt door een orkaan of een tornado, wat we in Nederland doen tegen overstromingen en wat jij kunt doen om te voorkomen dat je tijdens je examen in tijdnood komt.

Of doe jij examen HAVO dit jaar? Dan ga je aan de slag met andere onderwerpen. Denk aan onderwerpen zoals geografische benadering en onderzoek, samenhangen en verschillen in de wereld, gebiedskenmerken van ontwikkelingslanden en actuele ruimtelijke en sociaal-economische vraagstukken van stedelijke
gebieden in Nederland.

Misschien zit je in 6 VWO en doe je aardrijkskunde examen? Dan ga je aan de slag met begrippen als mondiaal verdelingsvraagstuk, fysisch-geografische macroregio, actuele ruimtelijke en sociaal-economische vraagstukken van stedelijke gebieden in Nederland en  lokale en regionale ruimtelijke vraagstukken beschrijven en analyseren.

Het volgen van een examentraining geeft je een goede voorbereiding. Blijven oefenen met oude examens is een goede tip om je kennis te toetsen voor je het examen ingaat.

Oefen met VMBO examens aardrijkskunde 

Oefen met HAVO examens aardrijkskunde

Oefen met VWO examens aardrijkskunde