Nationale Examentraining als onderdeel van OnderwijsHelden

Doorgroeien in het onderwijsSchermafbeelding 2015-09-10 om 15.19.19


Wat is OnderwijsHelden?

Als je je aan de slag wilt bij de Nationale Examentraining, schrijf je je in bij OnderwijsHelden. Waarom? Omdat de Nationale Examentraining een onderdeel is van OnderwijsHelden. OnderwijsHelden is de ‘paraplu’ voor een aantal onderwijsinitiatieven die zorgen voor inspirerend onderwijs. Naast de Nationale Examentraining bestaat OnderwijsHelden ook nog uit de StudentDocent, Onderwijskracht en de Nationale Zomerschool.

StudentDocent zet jonge, hoogopgeleide studenten in als surveillant, leerlingbegeleider of klassenbegeleider. Onderwijskracht koppelt academisch opgeleide, bevoegde en onbevoegde docenten aan scholen die bij ze passen en begeleidt ze met professionele coaching en training. De Nationale Zomerschool tot slot, zorgt ervoor dat leerlingen die dreigen te blijven zitten alsnog over kunnen gaan door gemotiveerde, enthousiaste en vakinhoudelijk sterke trainers in te zetten.

Dankzij OnderwijsHelden kunnen we de jou de kans bieden om je – mocht je dat willen – verder te ontwikkelen in onderwijsondersteunende functies bij StudentDocent of zelfs te ontplooien als docent bij Onderwijskracht. Zo hopen we jou te bieden wat je wilt en tegelijkertijd het onderwijs te verbeteren.