Herexamentrainingen op 17 en 18 juni

 

Herexamentraining voor VMBO/MAVO, HAVO en VWO

Er is natuurlijk niets vervelender dan zakken. Daarom zorgen wij er met onze herexamentrainingen voor dat jij alsnog gaat slagen. Op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni organiseren we herexamentrainingen voor VMBO/MAVO, HAVO en VWO in nagenoeg alle vakken.

 

Inhoud herexamentraining

 

Behandelen gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining besteden we een deel van de tijd aan het zorgvuldig doornemen en toelichten van het gemaakte examen. Samen kijken we naar waar jij de fout in bent gegaan en leggen we je uit hoe je dit in het herexamen kunt voorkomen.

 

Herhalen en oefenen

Daarnaast zullen we in blokken de stof behandelen die je moet kennen voor het herexamen. Per blok herhalen we de belangrijkste informatie over dat onderwerp, scheiden we hoofdzaken van bijzaken en geven we je manieren om de examenvragen goed te beantwoorden. Daarna ga je steeds zelf aan de slag met de stof door het maken van examenopgaven die aansluiten bij het onderwerp. Tijdens het maken van die opgaven lopen onze trainers rond om je te helpen en jouw vragen te beantwoorden.

 

Stappenplannen, tips en trucs

Tijdens de herexamentraining besteden we ook aandacht aan hoe je op een slimme manier de meeste punten kunt halen voor een examenvraag. We geven je handige stappenplannen die je kunt toepassen op een examenvraag, zodat je snapt wat je moet doen. Ook delen we een aantal tips en trucs met je die je helpen om het herexamen tot een goed einde te brengen.

herexamentraining

Veel persoonlijke aandacht

Doordat er 1 trainer per 5 leerlingen is, is er voldoende tijd om jouw vragen te stellen over onderdelen die jij lastig vindt. Op die manier heb je én alle stof nog een keer tot je genomen, heb je ermee geoefend en heb je al je vragen kunnen stellen. Die combinatie zorgt ervoor dat je met de juiste kennis en genoeg zelfvertrouwen straks het herexamen gaat maken.

 

Zijn jouw vragen beantwoord?

Gedurende de hele training heb je de mogelijkheid om jouw vragen te stellen. Onze enthousiaste trainers zorgen voor intensieve begeleiding. Voor je weggaat checken we of de vraag waar je mee kwam is beantwoord. Het lesprogramma van de herexamentraining neem je mee naar huis en je krijgt de PowerPoint ook nog thuisgestuurd als PDF zodat je deze en je aantekeningen nog eens rustig kan doornemen.

 

Bekijk alle herexamentrainingen op jouw niveau:

VMBO HAVO VWO