Herexamentraining

herexamentraining vmbo havo vwo

Herexamentraining VMBO TL / GL, VMBO basis en VMBO kader

 

We geven momenteel helaas geen herexamentrainingen

 

Inhoud herexamentraining

 

Behandelen gemaakte examen 

Tijdens de examentraining besteden we een deel van de tijd aan het rustig doornemen en uitleggen van het gemaakte examen. Samen kijken we naar waar jij de fout in bent gegaan en leggen we je uit hoe je dit in het herexamen kunt voorkomen.

 

Herhalen en oefenen

Daarnaast zullen we in delen de stof behandelen die je moet kennen voor het herexamen. Per blok herhalen we de belangrijkste informatie over dat onderwerp en geven we je manieren om de examenvragen goed te beantwoorden. Vervolgens ga je zelf aan de slag met de stof door het maken van examenopgaven die aansluiten bij het onderwerp. Tijdens het maken van die opgaven lopen onze trainers rond om je te helpen en jouw vragen te beantwoorden.

 

Stappenplannen, tips en trucs

We besteden ook aandacht aan hoe je op een slimme manier de meeste punten kunt halen voor een examenvraag. We geven je handige stappenplannen die je kunt toepassen op een examenvraag, zodat je snapt wat je moet doen. Ook delen we een aantal tips en trucs met je die je helpen om het herexamen tot een goed einde te brengen.

herexamentraining

Veel persoonlijke aandacht

Doordat we werken met kleine groepen, is er voldoende tijd om jouw vragen te stellen over onderdelen die jij lastig vindt. Op die manier heb je én alle stof nog een keer tot je genomen, heb je ermee geoefend en heb je al je vragen kunnen stellen. Die combinatie zorgt ervoor dat je weet wat je moet weten en met genoeg zelfvertrouwen straks het herexamen gaat maken.

 

Zijn jouw vragen beantwoord?

Tijdens de hele training heb je de mogelijkheid om jouw vragen te stellen. Onze enthousiaste trainers zorgen voor goede begeleiding. Voor je weggaat checken we of de vraag waar je mee kwam is beantwoord. Het lesprogramma van de training neem je mee naar huis en je krijgt de PowerPoint ook nog thuisgestuurd als PDF zodat je deze en je aantekeningen nog eens rustig kan doorlezen.

 

Bekijk alle herexamentrainingen op jouw niveau:

VMBO TL VMBO KB VMBO BB

We geven momenteel helaas geen herexamentrainingen

 

Vakken waarin we herexamentraining geven:

 

Vragen?

Heb je een vraag? Neem dan even contact met ons op!