Examentraining volgen bij de enige bewezen effectieve examentrainer?

Herexamentraining

herexamentraining vmbo havo vwo

Herexamentraining VMBO TL / GL, VMBO basis en VMBO kader

 

We geven momenteel helaas geen herexamentrainingen

 

Inhoud herexamentraining

 

Behandelen gemaakte examen 

Tijdens de examentraining besteden we een deel van de tijd aan het rustig doornemen en uitleggen van het gemaakte examen. Samen kijken we naar waar jij de fout in bent gegaan en leggen we je uit hoe je dit in het herexamen kunt voorkomen.

 

Herhalen en oefenen

Daarnaast zullen we in delen de stof behandelen die je moet kennen voor het herexamen. Per blok herhalen we de belangrijkste informatie over dat onderwerp en geven we je manieren om de examenvragen goed te beantwoorden. Vervolgens ga je zelf aan de slag met de stof door het maken van examenopgaven die aansluiten bij het onderwerp. Tijdens het maken van die opgaven lopen onze trainers rond om je te helpen en jouw vragen te beantwoorden.

 

Stappenplannen, tips en trucs

We besteden ook aandacht aan hoe je op een slimme manier de meeste punten kunt halen voor een examenvraag. We geven je handige stappenplannen die je kunt toepassen op een examenvraag, zodat je snapt wat je moet doen. Ook delen we een aantal tips en trucs met je die je helpen om het herexamen tot een goed einde te brengen.

herexamentraining

Veel persoonlijke aandacht

Doordat we werken met kleine groepen, is er voldoende tijd om jouw vragen te stellen over onderdelen die jij lastig vindt. Op die manier heb je én alle stof nog een keer tot je genomen, heb je ermee geoefend en heb je al je vragen kunnen stellen. Die combinatie zorgt ervoor dat je weet wat je moet weten en met genoeg zelfvertrouwen straks het herexamen gaat maken.

 

Zijn jouw vragen beantwoord?

Tijdens de hele training heb je de mogelijkheid om jouw vragen te stellen. Onze enthousiaste trainers zorgen voor goede begeleiding. Voor je weggaat checken we of de vraag waar je mee kwam is beantwoord. Het lesprogramma van de training neem je mee naar huis en je krijgt de PowerPoint ook nog thuisgestuurd als PDF zodat je deze en je aantekeningen nog eens rustig kan doorlezen.

 

Bekijk alle herexamentrainingen op jouw niveau:

VMBO TL VMBO KB VMBO BB

We geven momenteel helaas geen herexamentrainingen

 

Vakken waarin we herexamentraining geven:

 

Vragen?

Heb je een vraag? Neem dan even contact met ons op!

 

herexamentraining_vmbo

Herexamentraining VMBO/MAVO; alsnog slagen!

 

Gezakt voor je VMBO examen? Raak niet in paniek! Wij geven herexamentrainingen VMBO in nagenoeg alle vakken. De herexamentraining VMBO neemt maar één dag in beslag, zodat je nog voldoende tijd overhoudt om zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.

 

Inhoud Herexamentraining VMBO

Er is natuurlijk niets vervelender dan zakken. We richten onze herexamentrainingen daarom zo in dat je weet wat je tijdens het eerste tijdvak verkeerd hebt gedaan, zodat je eerder gemaakte fouten begrijpt en niet herhaalt tijdens het herexamen.

Daarom lopen we gedurende de herexamentraining alle stof nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het examen dat je gemaakt hebt. Zo kom je erachter wat je tijdens je herexamen wél moet doen en ga je met een zeker gevoel het herexamen in.

 

 

020vierkant

Herexamentraining Economie VMBO / MAVO, HAVO en VWO

Ben je onverhoopt toch niet geslaagd? Geen nood! Wij geven herexamentrainingen Economie voor VMBO / MAVO, HAVO en VWO. Allemaal in één dag, zodat je ook nog voldoende tijd overhoudt om zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Data

De ééndaagse herexamentrainingen Economie VMBO, HAVO en VWO worden gegeven op twee dagen. Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we herexamentraining Economie geven op jouw niveau:

Herexamentraining Economie VMBO / MAVO

Herexamentraining Economie HAVO

Herexamentraining economie VWO

Aan de slag met het gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining lopen we alle stof van het vak Economie nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen.

Herexamentraining VMBO

Bij VMBO gaan we aan de slag met begrippen als consumptie, arbeid en productie, internationale ontwikkelingen en overheid en bestuur. We lopen die onderdelen allemaal nog een keer langs, bespreken de bijbehorende vragen die op het examen gesteld zijn en behandelen eventuele vragen.

Herexamentraining HAVO

Bij de herexamentraining Economie HAVO behandelen we de onderwerpen die voorbij zijn gekomen op het examen, zoals Risico & Informatie, Welvaart & Groei, Markt, etcetera. We vatten de stof rond deze onderdelen samen, kijken naar de gemaakte examenvragen en beantwoorden natuurlijk jouw vragen. Zo weet je waar je eerder de fout in bent gegaan en ga je met een zeker gevoel je herexamen in.

Herexamentraining VWO

Tijdens de herexamentraining Economie VWO herhalen we alle belangrijke stof nogmaals, zoals Samenwerken & Onderhandelen, Risico & Informatie, etcetera. We lopen alle onderdelen samen nogmaals door, kijken waar de problemen zitten en beantwoorden jouw vragen. Op die manier ontdek je waar je eerder fouten hebt gemaakt, zodat je die tijdens je herexamen niet nogmaals hoeft te maken.

Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!

 

020vierkant

Herexamentraining NaSk 1 VMBO / MAVO

Ben je onverhoopt toch niet geslaagd? Geen nood! Wij geven herexamentrainingen NaSk 1 voor VMBO / MAVO. Allemaal in één dag, zodat je ook nog voldoende tijd overhoudt om zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Data

Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we de herexamentraining NaSk 1 geven:

Herexamentraining NaSk 1 VMBO / MAVO

Aan de slag met het gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining lopen we alle stof van het vak NaSk 1 nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen.

Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!

 

 

Herexamentraining voor VMBO/MAVO, HAVO en VWO

Er is natuurlijk niets vervelender dan zakken. Daarom zorgen wij er met onze herexamentrainingen voor dat jij alsnog gaat slagen. Op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni organiseren we herexamentrainingen voor VMBO/MAVO, HAVO en VWO in nagenoeg alle vakken.

 

Inhoud herexamentraining

 

Behandelen gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining besteden we een deel van de tijd aan het zorgvuldig doornemen en toelichten van het gemaakte examen. Samen kijken we naar waar jij de fout in bent gegaan en leggen we je uit hoe je dit in het herexamen kunt voorkomen.

 

Herhalen en oefenen

Daarnaast zullen we in blokken de stof behandelen die je moet kennen voor het herexamen. Per blok herhalen we de belangrijkste informatie over dat onderwerp, scheiden we hoofdzaken van bijzaken en geven we je manieren om de examenvragen goed te beantwoorden. Daarna ga je steeds zelf aan de slag met de stof door het maken van examenopgaven die aansluiten bij het onderwerp. Tijdens het maken van die opgaven lopen onze trainers rond om je te helpen en jouw vragen te beantwoorden.

 

Stappenplannen, tips en trucs

Tijdens de herexamentraining besteden we ook aandacht aan hoe je op een slimme manier de meeste punten kunt halen voor een examenvraag. We geven je handige stappenplannen die je kunt toepassen op een examenvraag, zodat je snapt wat je moet doen. Ook delen we een aantal tips en trucs met je die je helpen om het herexamen tot een goed einde te brengen.

herexamentraining

Veel persoonlijke aandacht

Doordat er 1 trainer per 5 leerlingen is, is er voldoende tijd om jouw vragen te stellen over onderdelen die jij lastig vindt. Op die manier heb je én alle stof nog een keer tot je genomen, heb je ermee geoefend en heb je al je vragen kunnen stellen. Die combinatie zorgt ervoor dat je met de juiste kennis en genoeg zelfvertrouwen straks het herexamen gaat maken.

 

Zijn jouw vragen beantwoord?

Gedurende de hele training heb je de mogelijkheid om jouw vragen te stellen. Onze enthousiaste trainers zorgen voor intensieve begeleiding. Voor je weggaat checken we of de vraag waar je mee kwam is beantwoord. Het lesprogramma van de herexamentraining neem je mee naar huis en je krijgt de PowerPoint ook nog thuisgestuurd als PDF zodat je deze en je aantekeningen nog eens rustig kan doornemen.

 

Bekijk alle herexamentrainingen op jouw niveau:

VMBO HAVO VWO

 

020vierkant

Herexamentraining NaSk 2 VMBO / MAVO

Ben je onverhoopt toch niet geslaagd? Geen nood! Wij geven herexamentrainingen NaSk 2 voor VMBO / MAVO. Allemaal in één dag, zodat je ook nog voldoende tijd overhoudt om zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Aan de slag met het gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining lopen we alle stof van het vak NaSk 2 nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen.

Data

Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we de herexamentraining NaSk 2 geven:

Herexamentraining NaSk 2 VMBO / MAVO

Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!

 

Herexamentraining_038

Herexamentraining Frans HAVO en VWO

 

Ben je onverhoopt toch niet geslaagd? Geen nood! Wij geven herexamentrainingen Frans voor HAVO en VWO. Allemaal in één dag, zodat je ook nog voldoende tijd overhoudt om zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Data

De ééndaagse herexamentrainingen Frans HAVO en VWO worden gegeven op twee dagen. Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we herexamentraining Frans geven op jouw niveau:

Herexamentraining Frans HAVO

Herexamentraining Frans VWO

Aan de slag met het gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining lopen we alle stof van het vak Frans nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen.

De herexamentraining Frans staat verder in het teken van dieper ingaan op hoe je een tekst aanpakt. Daarbij horen algemene tips en trucs (hoe herken je verschillende soorten vragen, waar moet je dan op letten, etc.), maar ook uitgebreidere uitleg over hoe je makkelijk de hoofdgedachte van een tekst achterhaalt, op welke signaalwoorden je moet letten, hoe je een gap-tekst moet behandelen, etcetera.

Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!

 

examentraining_015

Herexamentraining Duits VMBO / MAVO, HAVO en VWO

 

Ben je onverhoopt toch niet geslaagd? Geen nood! Wij geven herexamentrainingen Duits voor VMBO / MAVO, HAVO en VWO. Allemaal in één dag, zodat je ook nog voldoende tijd overhoudt om zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.

 

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Data

De ééndaagse herexamentrainingen Duits VMBO, HAVO en VWO worden gegeven op twee dagen. Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we herexamentraining Duits geven op jouw niveau:

Herexamentraining Duits VMBO / MAVO

Herexamentraining Duits HAVO

Herexamentraining Duits VWO

Aan de slag met het gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining lopen we alle stof van het vak Duits nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen.

De herexamentraining Duits staat verder in het teken van dieper ingaan op hoe je een tekst aanpakt. Daarbij horen algemene tips en trucs (hoe herken je verschillende soorten vragen, waar moet je dan op letten, etc.), maar ook uitgebreidere uitleg over hoe je makkelijk de hoofdgedachte van een tekst achterhaalt, op welke signaalwoorden je moet letten, hoe je een gap-tekst moet behandelen, etcetera.

 

Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!

 

007klein

Herexamentraining Scheikunde VMBO / MAVO, HAVO en VWO

Ben je onverhoopt toch niet geslaagd? Geen nood! Wij geven herexamentrainingen Scheikunde voor HAVO en VWO. Allemaal in één dag, zodat je ook nog voldoende tijd overhoudt om zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Aan de slag met het gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining lopen we alle stof van het vak Scheikunde nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen.

Data

De ééndaagse herexamentrainingen Scheikunde VMBO, HAVO en VWO worden gegeven op twee dagen. Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we herexamentraining Scheikunde geven op jouw niveau:

Herexamentraining scheikunde HAVO

Herexamentraining scheikunde VWO

Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!

020vierkant

Herexamentraining Biologie VMBO / MAVO, HAVO en VWO

 

Ben je onverhoopt toch niet geslaagd? Geen nood! Wij geven herexamentrainingen Biologie voor VMBO / MAVO, HAVO en VWO. Allemaal in één dag, zodat je ook nog voldoende tijd overhoudt om zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.

 

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Data

De ééndaagse herexamentrainingen Biologie VMBO, HAVO en VWO worden gegeven op twee dagen. Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we herexamentraining Biologie geven op jouw niveau:

Herexamentraining biologie VMBO / MAVO

Herexamentraining biologie HAVO

Herexamentraining biologie VWO

Aan de slag met het gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining lopen we alle stof van het vak Biologie nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen.

Ook geven we je wat tips en trucs met betrekking tot verschillende soorten examenvragen die je kunt krijgen. De typen vragen leren kennen en hiermee bekend raken, helpt je om de vragen beter te kunnen begrijpen en te beantwoorden. Door deze combinatie krijg je meer vertrouwen en kunde in het maken van het biologie herexamen.

Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!

 

examentraining_032

Herexamentraining Geschiedenis VMBO / MAVO, HAVO en VWO

Ben je onverhoopt toch niet geslaagd? Geen nood! Wij geven herexamentrainingen Geschiedenis voor VMBO / MAVO, HAVO en VWO. Allemaal in één dag, zodat je ook nog voldoende tijd overhoudt om zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Data

De ééndaagse herexamentrainingen Geschiedenis VMBO, HAVO en VWO worden gegeven op twee dagen. Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we herexamentraining Geschiedenis geven op jouw niveau:

Herexamentraining Geschiedenis VMBO / MAVO

Herexamentraining Geschiedenis HAVO

Herexamentraining Geschiedenis VWO

Inhoud herexamentraining Geschiedenis

Tijdens de herexamentraining lopen we alle stof van het vak Geschiedenis nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen.

VMBO

Op de herexamentraining geschiedenis voor VMBO komt de hele 20e eeuw aan bod en uiteraard het onderdeel staatsinrichting. Tijdens het bespreken van de verschillende onderdelen van de 20e eeuw worden ook de verrijkingsdelen behandeld. Daarnaast is er ook een uitlegblok over hoe je examenvragen kunt aanpakken. Je krijgt dan uitleg over de verschillende soorten vragen die gesteld zullen worden, zoals bijvoorbeeld bron-vragen. Na elk uitlegblok maak je zelf vragen om te zien of je de stof goed beheerst en of je de examenvragen op de goede manier aanpakt. Tussendoor heb je meerdere keren pauze.

HAVO en VWO

Op de examentraining geschiedenis voor HAVO en VWO komen de tien tijdvakken aan bod. Elk tijdvak zal besproken worden aan de hand van de kenmerkende aspecten die bij dit tijdvak horen. Uiteraard komen er ook examenvragen aan bod en de manier waarop je deze vragen moet aanpakken om tot een goed antwoord te komen. Zo krijg je bijvoorbeeld uitleg over de aanpak van bronvragen en de volgorde-vragen. Tussendoor heb je meerdere keren pauze.

Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!

 

Lightbox4

Herexamentraining Natuurkunde HAVO en VWO

 

Een herexamen moeten maken is niet leuk. Daarom willen wij je zo goed mogelijk helpen, zodat je met een zeker gevoel straks je herexamen ingaat. Wij geven herexamentrainingen Natuurkunde voor HAVO en VWO. Allemaal in één dag, zodat je nog voldoende tijd overhoudt om eventueel zelf nog aan de slag te gaan met de stof.

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Data

De ééndaagse herexamentrainingen Natuurkunde HAVO en VWO worden gegeven op twee dagen. Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we herexamentraining Natuurkunde geven op jouw niveau:

Herexamentraining Natuurkunde HAVO

Herexamentraining natuurkunde VWO

 

Aan de slag met het gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining natuurkunde lopen we alle stof van het vak nog een keer door, het is immers niet het meest gemakkelijke vak. Nadat we alle stof nog een keer hebben doorgenomen, ga je veel oefenen en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen. Zorg dus dat je van tevoren alvast weet in welke onderdelen je minder goed bent, dan kunnen we daar extra aandacht aan besteden en zit jij straks met een zeker gevoel op je herexamen.

Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!

 

021Klein

Herexamentraining Aardrijkskunde VMBO / MAVO, HAVO en VWO

Ben je onverhoopt toch niet geslaagd? Geen nood! Wij geven herexamentrainingen Aardrijkskunde voor VMBO / MAVO, HAVO en VWO. Allemaal in één dag, zodat je ook nog voldoende tijd overhoudt om zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.

 

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Data

De ééndaagse herexamentrainingen Aardrijkskunde VMBO, HAVO en VWO worden gegeven op twee dagen. Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we herexamentraining Aardrijkskunde geven op jouw niveau:

Herexamentraining aardrijkskunde VMBO / MAVO

Herexamentraining aardrijkskunde HAVO

Herexamentraining aardrijkskunde VWO

Aan de slag met het gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining lopen we alle stof van het vak Aardrijkskunde nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen.

Basisbegrippen en atlas

VMBO en MAVO gaan oefenen met de basisbegrippen. Die basisbegrippen komen terug in elk blok. Bij HAVO en VWO gaan we ook oefenen met de atlas. Heel veel informatie is terug te vinden in dit boek en het is heel waardevol om snel en handig te zijn in het vinden van de juist kaart, tabel of grafiek. De herexamentraining aardrijkskunde is interactief met behulp van bordtekeningen, klassikale opdrachten, apps en filmpjes. Tussendoor is er tijd om vragen te stellen en ook om samen pauze te nemen.

Herhalen en oefenen

De rest van de trainingsdag staat in het teken van herhalen en oefenen. Dat doen we aan de hand van het gemaakte examen, en de zorgvuldig geselecteerde vragen die staan in het dagprogramma dat je krijgt. Tijdens de training maak je zo iets meer vragen dan op een officieel eindexamen. Ook blijven er een aantal vragen over die je zelf thuis nog kunt maken. In een nog kleiner groepje kan je nog meer uitleg vragen over het onderwerp dat je maar dwars blijft zitten.

Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!

 

Herexamentraining_038

Herexamentraining Engels VMBO / MAVO, HAVO en VWO

 

Ben je onverhoopt toch niet geslaagd? Geen nood! Wij geven herexamentrainingen Engels voor VMBO / MAVO, HAVO en VWO. Allemaal in één dag, zodat je ook nog voldoende tijd overhoudt om zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Data

De ééndaagse herexamentrainingen Engels VMBO, HAVO en VWO worden gegeven op twee dagen. Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we herexamentraining Engels geven op jouw niveau:

Herexamentraining engels VMBO / MAVO

Herexamentraining engels HAVO

Herexamentraining engels VWO

Aan de slag met het gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining lopen we alle stof van het vak Engels nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen.

De herexamentraining Engels staat verder in het teken van dieper ingaan op hoe je een tekst aanpakt. Daarbij horen algemene tips en trucs (hoe herken je verschillende soorten vragen, waar moet je dan op letten, etc.), maar ook uitgebreidere uitleg over hoe je makkelijk de hoofdgedachte van een tekst achterhaalt, op welke signaalwoorden je moet letten, hoe je een gap-tekst moet behandelen, etcetera.

Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!

 

herkansing vmbo havo vwo

Herkansing training VMBO / MAVO, HAVO en VWO

 

We geven momenteel helaas geen herexamentrainingen.

 

Herkansing training door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

 

Inhoud Training Herkansing

Er is natuurlijk niets vervelender dan zakken. We richten onze herkansing examentrainingen daarom zo in dat je weet wat je tijdens het eerste tijdvak verkeerd hebt gedaan, zodat je eerder gemaakte fouten begrijpt en niet herhaalt tijdens het herexamen.

Daarom lopen we gedurende de examentraining alle stof nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het examen dat je gemaakt hebt. Zo kom je erachter wat je tijdens je herexamen wél moet doen en ga je met een zeker gevoel het herexamen in.

 

Vakken waarin we herkansing training geven:

 

Bekijk alle herkansing trainingen op jouw niveau:

VMBO HAVO VWO

 

Vragen?

Heb je een vraag? Neem dan even contact met ons op!

 

herexamentraining_015_mediumHerexamentraining Wiskunde VMBO / MAVO, HAVO en VWO

 

Toch niet geslaagd? Geen nood! Wij geven herexamentrainingen Wiskunde voor VMBO / MAVO, HAVO en VWO. Allemaal in één dag, zodat je nog voldoende tijd overhoudt om eventueel zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.

Aan de slag met het gemaakte examen
Wiskunde is voor veel leerlingen een lastig vak, dus het is niet gek dat je er moeite mee hebt. Tijdens de herexamentraining lopen we daarom eerst nog een keer de stof langs die je moet kennen. Daarnaast leren we je ook hoe je een examenopgave aanpakt en welke wiskunde je daarbij toepast.

Verder gaan we natuurlijk veel oefenen met het gemaakte examen, zodat je precies ziet waar het misging en hoe je dat straks op het herexamen kunt voorkomen. Zo komt alles wat je in de afgelopen jaren hebt geleerd nog eens overzichtelijk voorbij en ben je goed voorbereid op je herexamen.

Data
De ééndaagse herexamentrainingen Wiskunde VMBO, HAVO en VWO worden gegeven op twee dagen. Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we herexamentraining Wiskunde geven op jouw niveau:

 

VMBO

HAVO

VWO

Wiskunde VMBO Wiskunde A HAVO Wiskunde A VWO
Wiskunde B HAVO Wiskunde B VWO

 

Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!