Herexamentraining Natuurkunde

Lightbox4

Herexamentraining Natuurkunde HAVO en VWO

 

Een herexamen moeten maken is niet leuk. Daarom willen wij je zo goed mogelijk helpen, zodat je met een zeker gevoel straks je herexamen ingaat. Wij geven herexamentrainingen Natuurkunde voor HAVO en VWO. Allemaal in één dag, zodat je nog voldoende tijd overhoudt om eventueel zelf nog aan de slag te gaan met de stof.
 

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Data

De ééndaagse herexamentrainingen Natuurkunde HAVO en VWO worden gegeven op twee dagen. Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we herexamentraining Natuurkunde geven op jouw niveau:

Herexamentraining Natuurkunde HAVO

Herexamentraining natuurkunde VWO


Aan de slag met het gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining natuurkunde lopen we alle stof van het vak nog een keer door, het is immers niet het meest gemakkelijke vak. Nadat we alle stof nog een keer hebben doorgenomen, ga je veel oefenen en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen. Zorg dus dat je van tevoren alvast weet in welke onderdelen je minder goed bent, dan kunnen we daar extra aandacht aan besteden en zit jij straks met een zeker gevoel op je herexamen.

 
Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!