Herexamentraining Geschiedenis

examentraining_032

Herexamentraining Geschiedenis VMBO / MAVO, HAVO en VWO

Ben je onverhoopt toch niet geslaagd? Geen nood! Wij geven herexamentrainingen Geschiedenis voor VMBO / MAVO, HAVO en VWO. Allemaal in één dag, zodat je ook nog voldoende tijd overhoudt om zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.
 

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Data

De ééndaagse herexamentrainingen Geschiedenis VMBO, HAVO en VWO worden gegeven op twee dagen. Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we herexamentraining Geschiedenis geven op jouw niveau:

Herexamentraining Geschiedenis VMBO / MAVO

Herexamentraining Geschiedenis HAVO

Herexamentraining Geschiedenis VWO

Inhoud herexamentraining Geschiedenis

Tijdens de herexamentraining lopen we alle stof van het vak Geschiedenis nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen.

VMBO

Op de herexamentraining geschiedenis voor VMBO komt de hele 20e eeuw aan bod en uiteraard het onderdeel staatsinrichting. Tijdens het bespreken van de verschillende onderdelen van de 20e eeuw worden ook de verrijkingsdelen behandeld. Daarnaast is er ook een uitlegblok over hoe je examenvragen kunt aanpakken. Je krijgt dan uitleg over de verschillende soorten vragen die gesteld zullen worden, zoals bijvoorbeeld bron-vragen. Na elk uitlegblok maak je zelf vragen om te zien of je de stof goed beheerst en of je de examenvragen op de goede manier aanpakt. Tussendoor heb je meerdere keren pauze.

HAVO en VWO

Op de examentraining geschiedenis voor HAVO en VWO komen de tien tijdvakken aan bod. Elk tijdvak zal besproken worden aan de hand van de kenmerkende aspecten die bij dit tijdvak horen. Uiteraard komen er ook examenvragen aan bod en de manier waarop je deze vragen moet aanpakken om tot een goed antwoord te komen. Zo krijg je bijvoorbeeld uitleg over de aanpak van bronvragen en de volgorde-vragen. Tussendoor heb je meerdere keren pauze.

Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!