Herexamentraining Frans

Herexamentraining_038

Herexamentraining Frans HAVO en VWO

 

Ben je onverhoopt toch niet geslaagd? Geen nood! Wij geven herexamentrainingen Frans voor HAVO en VWO. Allemaal in één dag, zodat je ook nog voldoende tijd overhoudt om zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.
 

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Data

De ééndaagse herexamentrainingen Frans HAVO en VWO worden gegeven op twee dagen. Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we herexamentraining Frans geven op jouw niveau:

Herexamentraining Frans HAVO

Herexamentraining Frans VWO

Aan de slag met het gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining lopen we alle stof van het vak Frans nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen.

De herexamentraining Frans staat verder in het teken van dieper ingaan op hoe je een tekst aanpakt. Daarbij horen algemene tips en trucs (hoe herken je verschillende soorten vragen, waar moet je dan op letten, etc.), maar ook uitgebreidere uitleg over hoe je makkelijk de hoofdgedachte van een tekst achterhaalt, op welke signaalwoorden je moet letten, hoe je een gap-tekst moet behandelen, etcetera.

Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!