Herexamentraining Economie

020vierkant

Herexamentraining Economie VMBO / MAVO, HAVO en VWO

 
Ben je onverhoopt toch niet geslaagd? Geen nood! Wij geven herexamentrainingen Economie voor VMBO / MAVO, HAVO en VWO. Allemaal in één dag, zodat je ook nog voldoende tijd overhoudt om zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.
 

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Data

De ééndaagse herexamentrainingen Economie VMBO, HAVO en VWO worden gegeven op twee dagen. Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we herexamentraining Economie geven op jouw niveau:

Herexamentraining Economie VMBO / MAVO

Herexamentraining Economie HAVO

Herexamentraining economie VWO

Aan de slag met het gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining lopen we alle stof van het vak Economie nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen.

Herexamentraining VMBO

Bij VMBO gaan we aan de slag met begrippen als consumptie, arbeid en productie, internationale ontwikkelingen en overheid en bestuur. We lopen die onderdelen allemaal nog een keer langs, bespreken de bijbehorende vragen die op het examen gesteld zijn en behandelen eventuele vragen.

Herexamentraining HAVO

Bij de herexamentraining Economie HAVO behandelen we de onderwerpen die voorbij zijn gekomen op het examen, zoals Risico & Informatie, Welvaart & Groei, Markt, etcetera. We vatten de stof rond deze onderdelen samen, kijken naar de gemaakte examenvragen en beantwoorden natuurlijk jouw vragen. Zo weet je waar je eerder de fout in bent gegaan en ga je met een zeker gevoel je herexamen in.

Herexamentraining VWO

Tijdens de herexamentraining Economie VWO herhalen we alle belangrijke stof nogmaals, zoals Samenwerken & Onderhandelen, Risico & Informatie, etcetera. We lopen alle onderdelen samen nogmaals door, kijken waar de problemen zitten en beantwoorden jouw vragen. Op die manier ontdek je waar je eerder fouten hebt gemaakt, zodat je die tijdens je herexamen niet nogmaals hoeft te maken.

 
Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!