Herexamentraining Aardrijkskunde

021Klein

Herexamentraining Aardrijkskunde VMBO / MAVO, HAVO en VWO

Ben je onverhoopt toch niet geslaagd? Geen nood! Wij geven herexamentrainingen Aardrijkskunde voor VMBO / MAVO, HAVO en VWO. Allemaal in één dag, zodat je ook nog voldoende tijd overhoudt om zelf ook nog aan de slag te gaan met de stof.

 

Herexamentraining door onze beste trainers

Voor de herexamentrainingen hebben we de evaluaties van het afgelopen seizoen doorgenomen en daaruit alleen onze beste trainers geselecteerd. Trainers die gemiddeld met een 8 of hoger werden beoordeeld door leerlingen die een training volgden bij ons. Zij gaan ervoor zorgen dat jij met vertrouwen het herexamen tegemoet gaat!

Data

De ééndaagse herexamentrainingen Aardrijkskunde VMBO, HAVO en VWO worden gegeven op twee dagen. Klik hieronder om te zien op welke dag(en) we herexamentraining Aardrijkskunde geven op jouw niveau:

Herexamentraining aardrijkskunde VMBO / MAVO

Herexamentraining aardrijkskunde HAVO

Herexamentraining aardrijkskunde VWO

Aan de slag met het gemaakte examen

Tijdens de herexamentraining lopen we alle stof van het vak Aardrijkskunde nog een keer door, oefenen we veel en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Dit doen we aan de hand van het gemaakte examen, zodat je uiteindelijk precies weet waar je fout in bent gegaan en hoe je dat tijdens het herexamen kunt voorkomen.

Basisbegrippen en atlas

VMBO en MAVO gaan oefenen met de basisbegrippen. Die basisbegrippen komen terug in elk blok. Bij HAVO en VWO gaan we ook oefenen met de atlas. Heel veel informatie is terug te vinden in dit boek en het is heel waardevol om snel en handig te zijn in het vinden van de juist kaart, tabel of grafiek. De herexamentraining aardrijkskunde is interactief met behulp van bordtekeningen, klassikale opdrachten, apps en filmpjes. Tussendoor is er tijd om vragen te stellen en ook om samen pauze te nemen.

Herhalen en oefenen

De rest van de trainingsdag staat in het teken van herhalen en oefenen. Dat doen we aan de hand van het gemaakte examen, en de zorgvuldig geselecteerde vragen die staan in het dagprogramma dat je krijgt. Tijdens de training maak je zo iets meer vragen dan op een officieel eindexamen. Ook blijven er een aantal vragen over die je zelf thuis nog kunt maken. In een nog kleiner groepje kan je nog meer uitleg vragen over het onderwerp dat je maar dwars blijft zitten.

 
Heb je een vraag over de herexamentraining? Neem dan even contact met ons op!