Examentrainingen

eindexamentrainingEindexamentrainingen door de Nationale Examentraining op VWO, HAVO en VMBO/MAVO niveau.

De examentrainingen vinden plaats in Utrecht, Amersfoort en Culemborg en worden gegeven voor de vakken Nederlands, Engels, Biologie, Aardrijkskunde, Wiskunde, Wiskunde A, Wiskunde B, Economie, Scheikunde, Natuurkunde, Geschiedenis en M&O.

 
Examentrainingen per niveau
Hieronder kunt je precies zien welke examentrainingen we wanneer geven op jouw niveau:

VMBO / MAVO

HAVO

VWO

 

Onze examentraining

Als vanzelfsprekend wil je jouw examenjaar succesvol afsluiten. Daar helpen we je bij! Onze examentrainingen zorgen ervoor dat je goed voorbereid en met zelfvertrouwen je examen tegemoet gaat.

 

Herhaling en oefening
Tijdens onze examentraining beginnen we altijd met een vraag aan jou; waar heb je moeite mee? Op die manier kunnen we daar gedurende de training rekening mee houden. Natuurlijk nemen we de belangrijkste stof van het vak nog een keer met je door, oefenen we veel en kun je gedurende de gehele training al je vragen stellen.

 
“Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en de docent moedigt ons zelfs aan om dat te doen! Het scheelt ook dat de groep klein is, daardoor heeft de docent aandacht voor iedereen.” – Claartje volgde een eindexamentraining economie VWO.
 

Veel persoonlijke aandacht
De één is goed in kansberekening, de ander breekt daar juist zijn hoofd over. Iedere leerling heeft weer net een ander probleem met een vak. Daarom zorgen we voor een verhouding van maximaal 5 leerlingen per trainer. Door die kleine groepen kunnen we veel persoonlijke aandacht geven en is er veel ruimte voor jou om vragen te stellen.

 
De beste trainers
Onze examentrainers zijn enthousiast, inspirerend en ervaren. Ze zijn (bijna) klaar met de lerarenopleiding, staan voor de klas, zitten in het laatste jaar van hun studie of zijn afgestudeerde academici. Ze hebben allemaal ervaring met lesgeven en zijn perfect op de hoogte van de examenstof.

 

Goed lesmateriaal
Dit alles doen we aan de hand van het lesmateriaal dat ieder jaar herzien en getoetst door mensen uit het vakgebied. Ons materiaal voldoet niet alleen aan alle exameneisen, maar bevat ook veel stappenplannen en tips & trucs. Op die manier krijg je beter inzicht in hoe een vraag in elkaar zit en hoe je die het makkelijkst kunt beantwoorden.
En na de training mag je het lesmateriaal gewoon mee naar huis nemen, zodat je thuis alles nog kunt nalezen en nog extra kunt oefenen als je dat wilt.

 
Contact
Heb je een vraag over onze examentraining? Neem dan even contact met ons op!