Examentraining volgen bij de enige bewezen effectieve examentrainer?

VMBO

examentraining vmboDe eindexamentraining VMBO / MAVO TL / GL helpt examenleerlingen VMBO die de Theoretische of Gemengde Leerweg volgen bij hun voorbereiding op het examen.

Tijdens een examentraining wordt de belangrijkste examenstof stap voor stap herhaald, doordat je theoretische uitleg krijgt. Je oefent ook onder persoonlijke begeleiding met de examenstof, krijg je strategische tips & trucs en kun je alle trainers vragen stellen. De trainers zijn speciaal geselecteerd en getraind voor het geven van VMBO examentraining.

Examentraining VMBO GL / TL

Onze kennnispartner Lyceo organiseert examentrainingen voor VMBO GL / TL. Klik hieronder voor meer info:

VMBO GL / TL

Herhaling, oefening en persoonlijke aandacht

Om je goed te kunnen helpen tijdens de examentraining VMBO TL / GL, moeten de examentrainers in de eerste plaats weten waarbij je hulp nodig hebt, zodat ze daar tijdens de training rekening mee kunnen houden. Natuurlijk nemen ze de belangrijkste stof van het vak op een overzichtelijke manier nog een keer met je door, oefenen jullie veel en kun je gedurende de gehele training al je vragen stellen.

De beste speciaal geselecteerde trainers

Er werken jonge, enthousiaste trainers. Om de kwaliteit van de trainingen hoog te houden, is er een speciale groep VMBO-examentrainers die gespecialiseerd zijn in dit niveau. Dat betekent dat ze al ervaring hebben met het lesgeven aan VMBO-leerlingen. Ze hebben een speciale training voor het VMBO gehad en ze zijn natuurlijk perfect op de hoogte van de examenstof.  De trainers weten precies wat deze leerlingen moeten weten voor hun examen en letten extra op de link tussen praktijk en theorie. Ook zijn de trainers jong en enthousiast en snappen ze daarom beter wat jij nodig hebt.

Goed lesmateriaal

Dit alles doen ze aan de hand van het lesmateriaal voor vmbo dat ieder jaar gemaakt en beoordeeld wordt door mensen uit het vakgebied. Het materiaal voldoet niet alleen aan alle exameneisen, maar bevat ook veel stappenplannen en tips & trucs. Daardoor krijg je beter inzicht in hoe een vraag in elkaar zit en hoe je die het makkelijkst kunt beantwoorden.
En na de training mag je het lesmateriaal gewoon mee naar huis nemen, zodat je thuis alles nog kunt nalezen en nog extra kunt oefenen als je dat wilt.

Bekijk alle VMBO examentrainingen:022klein

Alle VMBO TL/GL examentrainingen van onze kennispartner Lyceo

De voordelen van een examentraining

* 96% van de deelnemers is tevreden
* Jonge en enthousiaste trainers
* Veel persoonlijke aandacht door kleine groepen
* Handig lesmateriaal

Wil je meer weten over waarom examentrainingen werken? Kijk dan snel even bij over VMBO examentrainingen!

Trainingsdata

Nationale Examentraining werkt samen met Lyceo. Klik op de button hieronder om al hun data te zien waarop een examentraining VMBO wordt gegeven:

Bekijk alle TL/GL trainingen

Tijden

Een examentraining voor VMBO duurt minimaal 1 dag. Per dag is er tussendoor genoeg ruimte voor pauzes.

Wat moet je zelf meenemen?
Na je inschrijving voor een examentraining, ontvang je een  bevestigingsmail. Daar staat vaak al in welke spullen je moet meenemen naar de training. Je kunt ervan uitgaan dat je op deze dag dezelfde spullen nodig hebt voor het vak als op school, zoals bijvoorbeeld een grafische rekenmachine of een woordenboek.

Locaties
Examentrainingen VMBO TL / GL worden georganiseerd door heel Nederland. De Nationale Examentraining werkt samen met Lyceo. Voor meer informatie over de locaties bij Lyceo kun je even kijken op de locatiepagina.

Schrijf je in!

Inschrijven TL/GL