Examentraining volgen bij de enige bewezen effectieve examentrainer?

Examentraining Scheikunde

Examentraining NaSk 2De examentraining scheikunde wordt gegeven op HAVO / VWO niveau.

 

Inhoud examentraining Scheikunde HAVO / VWO

In een examentraining scheikunde wordt alle stof herhaald die je voor het eindexamen moet kennen. Tijdens een examentraining wordt er veel geoefend met opgaven en kun je gedurende de gehele training al je vragen stellen. Daarnaast wordt gericht geoefend om examenvragen beter te snappen en te kunnen beantwoorden. Door deze combinatie krijg je meer vertrouwen en kunde in het maken van het scheikunde examen.

Tips en trucs
Naast het gedeelte dat zich specifiek richt op de kennis en vaardigheden die je moet hebben voor het eindexamen scheikunde, wordt  er ook gekeken naar algemene tips en trucs die je helpen bij het begrijpen en goed beantwoorden van examenvragen. Je krijgt bij examentraining regelmatig handige stappenplannen die je steeds kunt toepassen op de verschillende vragen. Op die manier helpt een training je niet alleen met het examen scheikunde, maar leer je ook vaardigheden die je bij andere eindexamens kunt toepassen.

Tijd voor jouw vragen
Omdat niet iedereen hetzelfde probleem heeft met het vak, wordt er gezorgd voor genoeg tijd voor jouw individuele vragen. Doordat de groepen vaak klein zijn heb je alle ruimte om je vragen te stellen en kunnen we je verder helpen met de onderdelen die je lastig vindt.

Samenwerking

De Nationale Examentraining werkt samen met kennispartner Lyceo. Lyceo werkt net als de Nationale Examentraining met eigen lesmateriaal en methodes en biedt twee- en driedaagse examentrainingen voor VMBO, HAVO en VWO die bewezen effectief zijn. Voor twee- en driedaagse trainingen NaSk2 verwijzen we je daarom graag naar Lyceo. De trainingen worden in het hele land gegeven dus er is altijd wel een vestiging in de buurt!

Schrijf je in:

Scheikunde HAVO

Scheikunde VWO