Examentraining volgen bij de enige bewezen effectieve examentrainer?

Examentraining NaSk 2

Examentraining NaSk 2De examentraining NaSk 2 geven we op VMBO / MAVO niveau.

 

Inhoud examentraining NaSk 2

In de examentraining NaSk 2 VMBO / MAVO wordt alle stof herhaald die je voor het eindexamen moet kennen. Dat doen we door ten eerste aan jou te vragen waar je moeite mee hebt, zodat we daar gedurende de training rekening mee kunnen houden. Natuurlijk oefenen we ook veel met opgaven en kun je gedurende de gehele training al je vragen stellen. Daarnaast wordt gericht geoefend om examenvragen beter te snappen en te kunnen beantwoorden. Door deze combinatie krijg je meer vertrouwen en kunde in het maken van het NaSk 2 examen.

Tips en trucs
Naast het gedeelte dat zich specifiek richt op de kennis en vaardigheden die je moet hebben voor het eindexamen NaSk 2, richten we ons ook op algemene tips en trucs die je helpen bij het begrijpen en goed beantwoorden van examenvragen. Je krijgt van ons handige stappenplannen die je steeds kunt toepassen op de verschillende vragen. Op die manier helpt deze training je niet alleen met het examen NaSk 2, maar leer je ook vaardigheden die je bij andere eindexamens kunt toepassen.

Tijd voor jouw vragen
Omdat niet iedereen hetzelfde probleem heeft met het vak, zorgen we ervoor dat we genoeg tijd hebben voor jouw individuele vragen. Doordat de groepen altijd klein zijn (maximaal 5 leerlingen per trainer) heb je alle ruimte om je vragen te stellen en kunnen we je verder helpen met de onderdelen die je lastig vindt.

De examentraining NaSk 2 bestaat uit verschillende blokken. De tijdsduur van ieder blok is afhankelijk van het onderwerp, je hebt meerdere keren een pauze tussendoor.

 

 

Schrijf je in:

Inschrijven NaSk 2
Hieronder staat het trainingsprogramma van NaSk 2:

 

Programma examencursus NaSk 2 VMBO / MAVO

Blok 1 Basisvaardigheden
Blok 2 De bouw van stoffen
Blok 3 Mengen en Scheiden
Blok 4 Stoffen en hun reacties
Blok 5 Zuren en Basen
Blok 6 Proefexamen

 

Trainingen NaSk 2

 

Tijdens de examentraining NaSk 2 wordt er veel geoefend met de stof en kun je al jouw vragen stellen. Dit doen we met behulp van ons eigen lesmateriaal, onder begeleiding van onze enthousiaste, kundige trainers. Natuurlijk oefenen we ook veel met opgaven. Daarnaast wordt gericht geoefend om examenvragen beter te snappen en te kunnen beantwoorden.

Herhalen van de examenstof en oefenen
Tijdens de training krijg je in blokken eerst een bondige uitleg van de stof die je moet kennen voor het examen. Na de uitleg ga je examenvragen maken en krijg je van de trainer en zijn hulptrainers individuele aandacht bij het maken van de vragen, zodat iedereen zijn vragen kan stellen en hulp krijgt indien nodig.

Gedurende het maken van de vragen proberen we je te leren om op zelfstandige wijze de vragen te beantwoorden en zo vertrouwd te raken met het maken van examenvragen.

Tips en trucs
We focussen niet alleen op de stof, maar ook op hoe je een examenvraag moet beantwoorden. Om dat makkelijker voor je te maken, geven we je een aantal tips en trucs die je daarbij helpen.

We zorgen goed voor je
Uiteraard zorgen we deze dag goed voor je. Er zijn ontspannende pauzes, er is genoeg eten en drinken en het lesmateriaal is meteen een goed overzicht van de stof, zodat je er thuis ook nog eens naar kunt kijken.

De examencursus NaSk 2 bestaat uit verschillende blokken. De tijdsduur van ieder blok is afhankelijk van het onderwerp, je hebt meerdere keren een pauze tussendoor.
Een voorbeeld van het trainingsprogramma voor NaSk 2 ziet er als volgt uit:

Blok 1 Basisvaardigheden
Blok 2 De bouw van stoffen
Blok 3 Mengen en Scheiden
Blok 4 Stoffen en hun reacties
Blok 5 Zuren en Basen
Blok 6 Proefexamen