Examentraining volgen bij de enige bewezen effectieve examentrainer?

Examentraining NaSk 2

Examentraining NaSk 2Een examentraining NaSk 2 wordt gegeven we op VMBO / MAVO niveau.

 

Inhoud examentraining NaSk 2

In een examentraining NaSk 2 VMBO / MAVO wordt alle stof herhaald die je voor het eindexamen moet kennen.  Natuurlijk wordt er veel geoefend met opgaven en kun je gedurende de gehele training al je vragen stellen. Daarnaast wordt gericht geoefend om examenvragen beter te snappen en te kunnen beantwoorden. Door deze combinatie krijg je meer vertrouwen en kunde in het maken van het NaSk 2 examen.

Tips en trucs
Naast het gedeelte dat zich specifiek richt op de kennis en vaardigheden die je moet hebben voor het eindexamen NaSk 2, richten examentrainingen zich ook op algemene tips en trucs die je helpen bij het begrijpen en goed beantwoorden van examenvragen. Je krijgt van vaak handige stappenplannen die je steeds kunt toepassen op de verschillende vragen. Op die manier helpt een examentraining je niet alleen met het examen NaSk 2, maar leer je ook vaardigheden die je bij andere eindexamens kunt toepassen.

Tijd voor jouw vragen
Omdat niet iedereen hetzelfde probleem heeft met het vak, wordt er tijd ingepland voor jouw individuele vragen. Vaak zijn de groepen klein, zodat je alle ruimte hebt om je vragen te stellen en om je verder te helpen met de onderdelen die je lastig vindt.

Examentraining NaSk2 VMBO

Tijdens een VMBO examentraining worden de onderdelen behandeld die je moet leren voor je examen, zoals verbrandverschijnselen, overvloedig energieverbruik, zuren en basen formuleren en oplossen, polymeren, processen uit chemische reacties herkennen en naamgeving van moleculaire stoffen. Aan het eind van de training heb je zo alle stof behandeld, veel vragen gemaakt en begrepen en kan je met vertrouwen het examen tegemoet zien.

Samenwerking

De Nationale Examentraining werkt samen met kennispartner Lyceo. Lyceo werkt net als de Nationale Examentraining met eigen lesmateriaal en methodes en biedt twee- en driedaagse examentrainingen voor VMBO, HAVO en VWO die bewezen effectief zijn. Voor twee- en driedaagse trainingen NaSk2 verwijzen we je daarom graag naar Lyceo. De trainingen worden in het hele land gegeven dus er is altijd wel een vestiging in de buurt!

Schrijf je in:

NASK2 VMBO