Examentraining Wiskunde

examentraining wiskundeDe examentraining wiskunde geven we op VMBO tl-, gl-, kb- en bb-niveau.

Inhoud Examentraining wiskunde VMBO / MAVO

 

Tijdens de examentraining wiskunde bereiden we jou zo goed mogelijk voor op je examen. Wiskunde is voor veel mensen een lastig vak, maar niet iedereen heeft hetzelfde probleem met wiskunde. Om die reden vragen we je altijd eerst bij aanvang van de examentraining waar jij moeite mee hebt. Daar houden we dan gedurende de training rekening mee.

 
Herhalen en oefenen
Gedurende de examentraining wiskunde leer je hoe je een examenopgave aanpakt en welke wiskunde je daarbij toepast. In een aantal blokken frissen we al je wiskundekennis nog eens op en oefenen we met behulp van oude examenopgaven. Zo komt alles wat je in de afgelopen jaren hebt geleerd nog eens voorbij en creëren we wat meer overzicht voor je.

 
Tips, trucs en stappenplannen
Bij wiskunde gaat het vaak niet alleen om het goede antwoord, maar ook om hoe je dat noteert. Daarom geven we je tijdens de training ook een aantal handige stappenplannen en tips en trucs die ervoor gaan zorgen dat jij het maximaal aantal punten bij een vraag kunt scoren. We helpen je om bij een examenvraag eerst na te denken over wat er precies gevraagd wordt en hoe je de vraag het beste kunt beantwoorden.

 
Veel persoonlijke aandacht
Doordat we een verhouding hanteren van maximaal 5 leerlingen per trainer, is er tijdens de hele training alle ruimte om jouw vragen te stellen en om te oefenen met de onderwerpen die jij het lastigst vindt. Onze enthousiaste trainers helpen je daar graag bij. Ook zorgen we voor voldoende pauzes gedurende de examentraining, zodat je alle informatie rustig kunt laten bezinken.

 
Lesmateriaal
Het lesprogramma, waar alle examenstof in staat, maar ook oefenopgaven, tips, trucs en stappenplannen, krijg je ook mee naar huis. Zo zorgen we ervoor dat je thuis alles nog eens kunt doornemen en eventueel nog extra kunt oefenen.

 

Schrijf je in voor Wiskunde VMBO

Wiskunde VMBO


Examentraining Wiskunde HAVO en VWO

De Nationale Examentraining werkt samen met kennispartner Lyceo. Lyceo werkt net als de Nationale Examentraining met eigen lesmateriaal en methodes en biedt twee- en driedaagse examentrainingen voor HAVO en VWO die bewezen effectief zijn. Voor twee- en driedaagse trainingen wiskunde verwijzen we je daarom graag naar Lyceo. De trainingen worden in het hele land gegeven dus er is altijd wel een vestiging in de buurt!

Wiskunde A HAVO

Wiskunde A VWO

Wiskunde B HAVO

Wiskunde B VWO