Examentraining VMBO TL / GL

examentraining vmboDe eindexamentraining VMBO / MAVO TL / GL helpt examenleerlingen VMBO die de Theoretische of Gemengde Leerweg volgen bij hun voorbereiding op het examen.

Iedereen wil het examenjaar geslaagd afsluiten. En wij helpen jou daarbij! Onze eindexamentraining VMBO TL / GL zorgt ervoor dat je goed voorbereid en met zelfvertrouwen je examen tegemoet gaat!

 

Examentraining VMBO GL / TL, VMBO BB en VMBO KB

Wij organiseren examentrainingen voor VMBO GL / GT, VMBO BB en VMBO KB. Klik hieronder voor meer info:

VMBO GL / TL VMBO KB VMBO BB

 

Herhaling, oefening en persoonlijke aandacht

Om je goed te kunnen helpen tijdens de examentraining VMBO TL / GL, moeten we in de eerste plaats weten waarbij je hulp nodig hebt, zodat we daar tijdens de training rekening mee kunnen houden. Natuurlijk nemen we de belangrijkste stof van het vak op een overzichtelijke manier nog een keer met je door, oefenen we veel en kun je gedurende de gehele training al je vragen stellen.

 

De beste trainers

We hebben jonge, enthousiaste trainers. Ze hebben een speciale training voor het VMBO gehad en ze zijn natuurlijk perfect op de hoogte van de examenstof.

 

Goed lesmateriaal

Dit alles doen we aan de hand van het lesmateriaal voor vmbo dat ieder jaar gemaakt en beoordeeld wordt door mensen uit het vakgebied. Ons materiaal voldoet niet alleen aan alle exameneisen, maar bevat ook veel stappenplannen en tips & trucs. Daardoor krijg je beter inzicht in hoe een vraag in elkaar zit en hoe je die het makkelijkst kunt beantwoorden.
En na de training mag je het lesmateriaal gewoon mee naar huis nemen, zodat je thuis alles nog kunt nalezen en nog extra kunt oefenen als je dat wilt.

 

Bekijk alle VMBO examentrainingen:

Alle VMBO TL examentrainingen

 

De voordelen van de Nationale Examentraining

* 96% van de deelnemers is tevreden
* Jonge en enthousiaste trainers
* Veel persoonlijke aandacht door kleine groepen
* Handig lesmateriaal

Wil je meer weten over waarom onze trainingen werken? Kijk dan snel even bij Over ons!

 

Trainingsdata

Voor VMBO TL / GL organiseren we alleen ééndaagse examentrainingen. Klik op de button hieronder om alle data te zien waarop een examentraining VMBO wordt gegeven:

Bekijk alle TL trainingen

 

Tijden en prijzen

Bij VMBO zijn de tijden en prijzen afhankelijk van jouw niveau. De trainingen van VMBO TL / GL duren langer en kosten daardoor wat meer. De trainingen van VMBO basis en kader duren wat korter en zijn dus wat goedkoper.

Tijden Kosten
VMBO bb 09:00 – 15:00 €99
VMBO kb 09:00 – 15:00 €99
VMBO gt/tl 09:00 – 18:00 €155

 

Wat moet je zelf meenemen?
In de bevestigingsmail die je direct na je inschrijving ontvangt, staat welke spullen je moet meenemen naar de training. Je kunt ervan uitgaan dat je op deze dag dezelfde spullen nodig hebt voor het vak als op school, zoals bijvoorbeeld een grafische rekenmachine of een woordenboek.

Locaties
Wij organiseren examentrainingen VMBO TL / GL door heel Nederland. Voor meer informatie kun je even kijken op onze locatiepagina.

 

 

Schrijf je in!

inschrijven TL

inschrijven KB

inschrijven BB