Examentraining VMBO BB

022kleinDe eindexamentraining VMBO Basisberoepsgerichte leerweg helpt examenleerlingen van het VMBO BB bij hun voorbereiding op het examen.

Tijdens de examencursus wordt de belangrijkste examenstof stap voor stap herhaald in blokken waarin je uitleg krijgt. Daarna oefen je per blok onder persoonlijke begeleiding met de examenstof, krijg je strategische tips & trucs en kun je onze ervaren trainers al jouw vragen stellen. Onze trainers zijn speciaal geselecteerd voor het geven van VMBO basis examentraining.

 
Alle VMBO BB examentrainingen

 

De voordelen van de Nationale Examentraining

* 96% van de deelnemers is tevreden
* Jonge en enthousiaste trainers
* Veel persoonlijke aandacht door kleine groepen
* Handig lesmateriaal dat je mee naar huis mag nemen

Wil je meer weten over waarom onze trainingen werken? Kijk dan snel even bij Over ons!

 

Onze VMBO basis trainers

Onze VMBO basis examentrainers zijn gespecialiseerd in dit niveau. Dat betekent dat ze al ervaring hebben met het lesgeven aan VMBO basis-leerlingen. Ook zijn onze trainers jong en enthousiast en snappen ze daarom beter wat jij nodig hebt.

 

Trainingsdata en vakken

Voor VMBO Basisberoepsgerichte leerweg organiseren we examentrainingen voor de vakken Engels, Nederlands en wiskunde. Voor VMBO BB organiseren wij géén tweedaagse examentrainingen. Klik op de button hieronder om alle data te zien waarop een examentraining VMBO BB wordt gegeven:

Bekijk alle trainingen

 

Tijden

De examentraining voor VMBO BB is van 09:00 tot 15:00.

 

Kosten

Een ééndaagse examentraining VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg kost €99,-.

Wat moet je zelf meenemen?
In de bevestigingsmail die je direct na je inschrijving ontvangt, staat welke spullen je moet meenemen naar de training. Je kunt ervan uitgaan dat je op deze dag dezelfde spullen nodig hebt voor het vak als op school, zoals bijvoorbeeld een grafische rekenmachine of een woordenboek.

 

Locaties

Wij organiseren examentrainingen VMBO BB in heel Nederland. Onze locaties zijn goed bereikbaar. Voor meer informatie kun je even kijken op onze locatiepagina.

 

 

Schrijf je in!

inschrijven