Examentraining in de kerstvakantieHet is de tijd van de schoolexamens. Merk je nu al dat het niet helemaal gaat zoals je had gehoopt? Onze examentrainingen kunnen je vast helpen. Door de combinatie van hoogopgeleide, enthousiaste trainers, veel persoonlijke aandacht en lesmateriaal waarmee je ook nog thuis aan de slag kunt, wordt het voor jou een geslaagd jaar! Ben jij van de goede voorbereiding? dat komt goed uit, want we geven nu ook examentraining in de kerstvakantie voor economie HAVO, wiskunde A HAVO en scheikunde HAVO.


Examentraining in de kerstvakantie
We geven kersttrainingen voor eindexamenleerlingen HAVO in de vakken economie, scheikunde en wiskunde A. De kersttrainingen zijn korter dan de reguliere examentraining (van 09:00 tot 15:00), omdat in deze trainingen specifieke vaardigheden aan bod komen waar veel leerlingen moeite mee hebben.

Kersttraining economie HAVO
Tijdens de economie kersttraining staan wiskundige vaardigheden in de economie centraal staan. De training wordt vroeg in het jaar gegeven, zodat je er ook al bij je schoolexamens baat van hebt. De training wordt gegeven op 19 oktober. Lees hier meer over deze training en schrijf je in!

Kersttraining scheikunde HAVO
De kersttraining scheikunde HAVO richt zich op onderdelen van het vak scheikunde HAVO waar veel leerlingen moeite mee hebben. Dit zijn Stoffen en materialen, Rekenen, en Chemische processen. De training wordt gegeven op 4 januari. Lees hier meer over deze training en schrijf je in!

Kersttraining wiskunde A HAVO
De wiskunde A kersttraining richt zich specifiek op functies en grafieken. Met die onderwerpen hebben veel leerlingen moeite. Extra aandacht voor- en uitleg over deze lastige onderwerpen staat dus centraal. Daarnaast wordt gericht geoefend om de examenvragen beter te snappen en te kunnen beantwoorden.
Deze training wordt gegeven op 20 oktober. Lees hier meer over deze training en schrijf je in!

10% korting op een examentraining!
En let op! Voor vroege vogels is een korting van 10% die geldig is tot 1 december! Dat betekent dat je al voor €89,10 een kersttraining volgt! Je ontvangt de korting door de kortingscode ‘vroegevogel10’ in te voeren in de winkelmand.

Schrijf je in!
Klik hier om je in te schrijven voor een kersttraining economie HAVO.

Klik hier om je in te schrijven voor een kersttraining scheikunde HAVO.

Klik hier om je in te schrijven voor een kersttraining wiskunde A HAVO.