Examentraining in de herfstvakantie

Het is herfst. Dat merk je aan de regenplassen waar we ineens weer doorheen moeten als we de voordeur opendoen. Maar de herfst brengt ook leuke dingen met zich mee; een herfsttraining bijvoorbeeld! Wil je je nu alvast goed voorbereiden op jouw schoolexamens én natuurlijk ook alvast op de Centrale Examens? Volg dan een examentraining in de herfstvakantie!


We geven herfsttrainingen voor eindexamenleerlingen HAVO in de vakken economie en wiskunde A. De herfsttrainingen zijn korter dan de reguliere examentraining (van 09:00 tot 15:00), omdat in deze trainingen specifieke vaardigheden aan bod komen waar veel leerlingen moeite mee hebben.

Herfsttraining economie HAVO
Tijdens de economie herfsttraining staan wiskundige vaardigheden in de economie centraal staan. De training wordt vroeg in het jaar gegeven, zodat je er ook al bij je schoolexamens baat van hebt. De training wordt gegeven op 19 oktober.

Herfsttraining wiskunde A HAVO
De wiskunde A herfsttraining richt zich specifiek op functies en grafieken. Met die onderwerpen hebben veel leerlingen moeite. Extra aandacht voor- en uitleg over deze lastige onderwerpen staat dus centraal. Daarnaast wordt gericht geoefend om de examenvragen beter te snappen en te kunnen beantwoorden.
Deze training wordt gegeven op 20 oktober.

Vroege vogels korting!
En let op! Voor vroege vogels is een korting van 10% die geldig is tot 1 december! Dat betekent dat je al voor €89,10 een herfsttraining volgt! Wow! Je ontvangt de korting door de kortingscode ‘Vroegevogel10’ in te voeren in de winkelmand.

Schrijf je in!
Klik hier om je in te schrijven voor een herfsttraining economie HAVO

Klik hier om je in te schrijven voor een herfsttraining wiskunde A HAVO