Examentraining in de herfstvakantie

Examentraining in de herfstvakantie

 

Het examenjaar is een spannend jaar. Daarom is het fijn om het jaar goed te beginnen. Tussen 14 en 29 oktober organiseren we daarom examentrainingen in de herfstvakantie voor VMBO/MAVO, HAVO en VWO. De trainingen staan nu online.

 

Inhoud examentraining

 

Een goed begin van je examenjaar is al de helft. Door al vroeg in het jaar een examentraining te volgen, creëer je overzicht en herhaal en kun je vragen stellen over de onderwerpen die je wat lastiger vindt. Omdat de training al vroeg in het jaar plaatsvindt en je dan nog niet alle stof hebt behandeld, zal deze training wat korter zijn dan onze normale examentrainingen.

 

Schrijf je nu in:

 

Schrijf je in

 

Herhalen en oefenen

We oefenen in blokken de stof behandelen die je moet kennen voor het examen. Per blok herhalen we de belangrijkste informatie over dat onderwerp, scheiden we hoofdzaken van bijzaken en geven we je manieren om de examenvragen goed te beantwoorden. Daarna ga je steeds zelf aan de slag met de stof door het maken van examenopgaven die aansluiten bij het onderwerp. Tijdens het maken van die opgaven lopen onze trainers rond om je te helpen en jouw vragen te beantwoorden.

 

Stappenplannen, tips en trucs

Tijdens de examentraining besteden we ook aandacht aan hoe je op een slimme manier de meeste punten kunt halen voor een examenvraag. We geven je handige stappenplannen die je kunt toepassen op een examenvraag, zodat je snapt wat je moet doen. Ook delen we een aantal tips en trucs met je die je helpen om het examen tot een goed einde te brengen.

 

Veel persoonlijke aandacht

Doordat er 1 trainer per 5 leerlingen is, is er voldoende tijd om jouw vragen te stellen over onderdelen die jij lastig vindt. Op die manier heb je én alle stof nog een keer tot je genomen, heb je ermee geoefend en heb je al je vragen kunnen stellen. Die combinatie zorgt ervoor dat je met de juiste kennis en genoeg zelfvertrouwen straks het examen gaat maken.

 

Zijn jouw vragen beantwoord?

Gedurende de hele training heb je de mogelijkheid om jouw vragen te stellen. Onze enthousiaste trainers zorgen voor intensieve begeleiding. Voor je weggaat checken we of de vraag waar je mee kwam is beantwoord. Het lesprogramma van de examentraining neem je mee naar huis en je krijgt de PowerPoint ook nog thuisgestuurd als PDF zodat je deze en je aantekeningen nog eens rustig kan doornemen.

 

Data, tijden en locatie

De examentrainingen vinden plaats in de herfstvakantie (tussen 14 en 29 oktober). De trainingen zijn van 09:00 tot 15:00 in Utrecht.

 

Schrijf je nu in:

 

Schrijf je in