Eindexamentraining

eindexamentrainingEindexamentrainingen door de Nationale Examentraining op VMBO TL / GL, VMBO KB en VMBO BB niveau.

De examentrainingen vinden plaats in Amersfoort, Amsterdam, Breukelen, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Leiden en Utrecht voor de vakken Nederlands, Engels, Biologie, Aardrijkskunde, Wiskunde, Economie, NaSk 1 (Natuurkunde), NaSk 2 (Scheikunde) en Geschiedenis.

 
Eindexamentrainingen per niveau
Hieronder kunt je precies zien welke examentrainingen we wanneer geven op jouw niveau:

VMBO TL / GL

VMBO KB

VMBO BB

 

Onze eindexamentraining

Natuurlijk wil je jouw eindexamenjaar met een diploma afsluiten. Daar helpen we je bij! Onze eindexamentrainingen zorgen ervoor dat je goed voorbereid en met zelfvertrouwen je examen in gaat.
 

Herhaling en oefening
Tijdens onze examentraining beginnen we altijd met een vraag aan jou; waar vind je moeilijk? Op die manier kunnen we daar tijdens de training rekening mee houden. Natuurlijk nemen we de belangrijkste stof van het vak nog een keer met je door, oefenen we veel en kun je tijdens de hele training al je vragen stellen aan onze enthousiaste trainers.

 
“Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en de docent moedigt ons zelfs aan om dat te doen! Het scheelt ook dat de groep klein is, daardoor heeft de docent aandacht voor iedereen.” – Claartje volgde een eindexamentraining economie.
 

Veel persoonlijke aandacht
De één is goed in kansberekening, de ander snapt daar niets van. Iedere leerling heeft weer net een ander probleem met een vak. Daarom zorgen we voor kleine groepen. Daardoor kunnen we veel persoonlijke aandacht geven en kun jij rustig al jouw vragen stellen.

 
De beste trainers
Onze examentrainers zijn enthousiast, inspirerend en ervaren. Ze zijn (bijna) klaar met de lerarenopleiding, staan voor de klas, zitten in het laatste jaar van hun studie of zijn afgestudeerde academici. Ze hebben allemaal ervaring met lesgeven en zijn perfect op de hoogte van de examenstof.

 

Goed lesmateriaal
Dit alles doen we aan de hand van het lesmateriaal dat ieder jaar herzien en getoetst door mensen uit het vakgebied. Ons materiaal voldoet niet alleen aan alle exameneisen, maar bevat ook veel stappenplannen en tips & trucs. Op die manier krijg je beter inzicht in hoe een vraag in elkaar zit en hoe je die het makkelijkst kunt beantwoorden.
En na de training mag je het lesmateriaal gewoon mee naar huis nemen, zodat je thuis alles nog kunt nalezen en nog extra kunt oefenen als je dat wilt.

 

Contact
Heb je een vraag over onze eindexamentraining? Neem dan even contact met ons op!